ΑρχικήinetGurman: Τα νέα AirPods Pro και το iPad Pro θα έρθουν το...

Gurman: Τα νέα AirPods Pro και το iPad Pro θα έρθουν το 2022

Στην τελευταία έκδοση του Power On newsletter του, ο γνωστός αναλυτής του Bloomberg, Mark Gurman, ανέφερε τις προσδοκίες του για τα μελλοντικά προϊόντα της Apple. Μετά την ανακοίνωση της σειράς iPhone 13, ο Gurman αναμένει ότι η τεχνολογική εταιρεία θα ανακοινώσει και τα νέα MacBook Pros και AirPods μέχρι το τέλος του 2021. Επίσης, ο Gurman υποστηρίζει ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει πολλά προϊόντα το 2022, όπως τα νέα AirPods Pro, ένα επανασχεδιασμένο iPad Pro, ένα ανανεωμένο Mac Pro tower με Apple silicon, νέα μοντέλα Apple Watch και άλλα.

Μάθετε περισσότερα: iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro‌ Max: Όσα είπε η Apple για τα smartphones

Gurman Apple

Τόσο ο Mark Gurman όσο και η Debby Wu του Bloomberg έχουν πει ότι τα νέα AirPods Pro θα διαθέτουν νέους αισθητήρες κίνησης για fitness tracking, ενώ έχουν πει ότι η Apple θα αλλάξει και το σχεδιασμό των νέων ακουστικών. Όσον αφορά στο επανασχεδιασμένο iPad Pro, οι Gurman και Wu έχουν πει ότι η Apple δοκιμάζει “glass back” με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης και δυνατότητα φόρτισης AirPods, τοποθετώντας τα στο πίσω μέρος του iPad Pro.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Gurman τα νέα AirPods Pro και το επανασχεδιασμένο iPad Pro θα έρθουν στην αγορά το 2022.

Δείτε επίσης: Apple: Η υποστήριξη Find My Network θα καθυστερήσει

AirPods Pro iPad Pro

Το 2022 μπορεί, επίσης, να είναι η χρονιά που η Apple θα κάνει ένα preview του λεγόμενου mixed-reality headset, που λέγεται ότι θα συνδυάζει augmented reality και virtual reality features, σύμφωνα με τον Gurman. Είπε ότι τα “αληθινά γυαλιά AR” της Apple θα καθυστερήσουν για δύο με τέσσερα χρόνια ακόμα.

Ο Gurman επέμεινε, επίσης, ότι η Apple εργάζεται για τη δορυφορική λειτουργία σε μελλοντικά iPhone, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα κειμένου και να ειδοποιούν για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, σε περιοχές που δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου.

Ο Gurman μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις του για το iPhone 13 και άλλες συσκευές που παρουσίασε η Apple την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι υπάρχει περίπτωση να γίνουν αλλαγές στο App Store.

Πηγή: MacRumors

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS