ΑρχικήinetSamsung: Αγοράστε το Z Fold 3 για να αγνοείτε τα πάντα γύρω...

Samsung: Αγοράστε το Z Fold 3 για να αγνοείτε τα πάντα γύρω σας

Το νεότερο αναδιπλούμενο μοντέλο της Samsung, Z Fold 3 είναι γεγονός και η εταιρεία έχει προωθήσει όσο μπορεί το εγχείρημά της αυτό.

Z Fold 3

Δείτε επίσης: Πώς θα ρυθμίσετε την αναγνώριση προσώπου σε κινητά Samsung Galaxy

Την εποχή της τεχνολογίας, όταν υπάρχουν τόσα διαφορετικά κινητά για να διαλέξεις, ο ανταγωνισμός είναι σίγουρα μεγάλος για τις εταιρείες.

Τόσο η Apple όσο και η Samsung φαίνεται να πιστεύουν ότι το καλύτερο που χρειάζεται να κάνουν είναι μια εκδήλωση και μία καλή διαφημιστική καμπάνια που παρουσιάζει νέους, χαρούμενους ανθρώπους που κάνουν πατινάζ/χορό/αλεξιπτωτισμό και λήψη φωτογραφιών, χρησιμοποιώντας τις συσκευές τους.

Ωστόσο, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα Galaxy της Samsung, προσφέρουν ένα νέο σχήμα, μια νέα μορφή, μια νέα στάση.

Περιέργως, η διαφήμιση που επέλεξε για το νέο της μοντέλο προωθεί έναν μάλλον ανησυχητικό λόγο για να αγοράσετε το Z Fold 3: Aγοράστε το έτσι ώστε να μπορείτε να αγνοήσετε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας.

Σε κάποια στιγμή του διαφημιστικού σποτ, βλέπουμε βάρβαρους να μάχονται μεταξύ τους, στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Δείτε ακόμα: Το Samsung Galaxy Watch αποκτά μια εφαρμογή Walkie-Talkie

Samsung

Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής που κάθεται στο πίσω μέρος μίας εξαιρετικά εξελιγμένης Uber/λιμουζίνας, δεν παρατηρεί ότι οι βάρβαροι χτυπούν το αυτοκίνητο.

Φυσικά αμέσως γίνεται αντιληπτό ότι το σκηνικό δεν εκτυλίσσεται έξω από το αυτοκίνητο, αλλά στην οθόνη του κινητού που παρακολουθεί. Ωστόσο η εμπειρία που του προσφέρει είναι τόσο έντονη, που είναι σαν να την βιώνει στην πραγματικότητα.

Αυτό, όπως υποστηρίζει η Samsung, δείχνει ότι το Z Fold 3 προσφέρει μια ασυνήθιστα «καθηλωτική» εμπειρία στο χρήστη.

Φυσικά αυτό φαίνεται ότι είναι ενάντια στην γενικότερη ιδέα που προσπαθούν να περάσουν οι εταιρείες τεχνολογίας, που ανησυχούσαν ότι οι άνθρωποι συνδέονταν πολύ με τα τηλέφωνά τους. Τόσο πολύ μάλιστα που συχνά δεν αντιλαμβάνονται το περιβάλλον γύρω τους.

Δείτε επίσης: SOS Messages: Πώς να στείλετε SOS μήνυμα από Samsung Galaxy smartphone;

Ο πολύ σεβάσμιος Tim Cook επιμένει ότι το να περνάς πολύ χρόνο στο τηλέφωνό σου είναι ένα τρομερό πράγμα.

Η Samsung όμως φαίνεται ότι προτιμάει να χρησιμοποιήσει την εμβέλεια για την προώθηση της νέας της συσκευής, όταν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει, την υπέροχη αισθητική, την έξυπνη μηχανική και τα πιο αποτελεσματικά επίπεδα παραγωγικότητας αυτού του τηλεφώνου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS