ΑρχικήReviewsΗ Samsung κυκλοφορεί watchbands από φλούδα μήλου

Η Samsung κυκλοφορεί watchbands από φλούδα μήλου

Η Samsung ανακοίνωσε έξι περιορισμένης έκδοσης watchbands για το Galaxy Watch 4 κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, συμπεριλαμβανομένης της φλούδας μήλου. Η γκάμα έγινε σε συνεργασία με την Sami Miró, μια σχεδιάστρια μόδας της οποίας οι προηγούμενες συλλογές είχαν δημιουργηθεί με ανακυκλωμένα υλικά. Τα bands είναι διαθέσιμα σήμερα, με τιμές που ξεκινούν από $ 39,99.

Δείτε επίσης: Πώς θα ρυθμίσετε την αναγνώριση προσώπου σε κινητά Samsung Galaxy

Samsung watchbands

Δείτε επίσης: Το Samsung Galaxy Watch αποκτά μια εφαρμογή Walkie-Talkie

Υπάρχουν έξι σχέδια που περιλαμβάνονται στη συλλογή. Τα bands “Midnight Black” και “Stratus Sky” είναι φτιαγμένα από 100 % φλούδα φλοιού μήλου “που ανακτήθηκε από τη βιομηχανία φρούτων”. Η Samsung ισχυρίζεται ότι το υλικό έχει την «κορυφαία εμφάνιση δέρματος» χωρίς να προέρχεται από δέρμα ζώων. Τα άλλα τέσσερα σχέδια (“Aurora Night”, “Cloud Navy”, “Earth Sunrise” και “Dawn Atlas”) είναι κατασκευασμένα από θερμοπλαστικό υλικό πολυουρεθάνης (TPU) το οποίο η Samsung λέει ότι είναι ανακυκλώσιμο.

Παράλληλα με τα watchbands, η Samsung κυκλοφορεί και μια συλλογή από τρία συμπληρωματικά watch faces που είναι διαθέσιμα για λήψη δωρεάν από το κατάστημα Google Play.

Ναι, η πιο βιώσιμη επιλογή θα είναι πάντα η χρήση του watchband που συνοδεύει το έξυπνο ρολόι σας, αλλά αν πρόκειται να αγοράσετε ένα άλλο watchband, είναι ωραίο να γνωρίζετε ότι έχουν γίνει προσπάθειες για να μειωθεί το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα. Ελπίζουμε ότι τα μελλοντικά έξυπνα ρολόγια της Samsung θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα υλικά ως στάνταρ και όχι μόνο σε προαιρετικά αξεσουάρ.

Χρήσιμη πληροφορία: SOS Messages: Πώς να στείλετε SOS μήνυμα από Samsung Galaxy smartphone;

Η Samsung χρησιμοποιεί ήδη βιώσιμα υλικά στη συσκευασία της και από πέρυσι οι τοποθεσίες της στις ΗΠΑ, την Κίνα και την Ευρώπη τροφοδοτούνταν από 100 % ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ωστόσο, έχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνει για να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των ίδιων των συσκευών της.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS