ΑρχικήHow ToSOS Messages: Πώς να στείλετε SOS μήνυμα από Samsung Galaxy smartphone;

SOS Messages: Πώς να στείλετε SOS μήνυμα από Samsung Galaxy smartphone;

Μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες που διαθέτουν τα Samsung Galaxy τηλέφωνα είναι το “SOS Messages” feature, που όλοι πρέπει να ρυθμίσουν προκειμένου να ζητήσουν άμεσα βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης. Δείτε παρακάτω πώς μπορεί να γίνει αυτό, καθώς και πώς μπορείτε να στείλετε μηνύματα SOS.

Δείτε επίσης: Δημιουργήστε GIF από οτιδήποτε σε ένα τηλέφωνο Samsung Galaxy

SOS Messages Samsung Galaxy
SOS Messages: Πώς να στείλετε SOS μήνυμα από Samsung Galaxy smartphone;

Κανείς δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπος με μια κατάσταση που απαιτεί άμεση βοήθεια, όμως δυστυχώς είναι πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό το λόγο, όποιος έχει ένα Samsung Galaxy smartphone είναι καλό να έχει ενεργοποιημένο το SOS Messages feature.

Πώς να ρυθμίσετε το SOS Messages feature;

 • Αρχικά, σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης του κινητού Samsung Galaxy και πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι.
 • Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα “Advanced Features“.
 • Πηγαίνετε προς τα κάτω και επιλέξτε “Send SOS Messages“.
 • Ενεργοποιήστε το feature.
SOS μηνύματα
 • Μετά από αυτό, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα εξηγεί τι περιλαμβάνουν τα μηνύματα SOS. Πατήστε “Συνέχεια” για να συνεχίσετε τη διαδικασία.
 • Παρακάτω θα εμφανιστούν όλα τα απαιτούμενα δικαιώματα για τα SOS Messages. Πατήστε “Start” για να ξεκινήσει η διαδικασία.
 • Θα χρειαστεί να προσθέσετε τουλάχιστον έναν παραλήπτη. Αυτό θα είναι το άτομο που θα λαμβάνει το μήνυμα SOS. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα από ένα άτομα που θα λαμβάνουν τα μηνύματα. Επιλέξτε “Add” για να προσθέσετε και άλλα άτομα.
 • Επιλέξτε πώς θέλετε να προσθέσετε έναν παραλήπτη και, στη συνέχεια, δημιουργήστε μια επαφή ή επιλέξτε άτομα από τη λίστα επαφών σας.
 • Αφού έχετε επιλέξει παραλήπτη, μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο λειτουργίας των μηνυμάτων SOS. Μπορείτε να αποφασίσετε πόσες φορές θέλετε να πατήσετε το πλήκτρο Side/Power για να στείλετε το SΟS. Αυτή είναι μια σημαντική επιλογή που πρέπει να θυμάστε πάντα.
 • Στη συνέχεια, μπορείτε να ζητήσετε από το τηλέφωνό σας να καλεί αυτόματα έναν από τους παραλήπτες μαζί με την αποστολή SΟS Message. Πατήστε “Auto Call Someone” και, στη συνέχεια, επιλέξτε μία από τις προηγούμενες επιλεγμένες επαφές.
 • Τέλος, μπορείτε να τραβήξετε εικόνες από την μπροστινή και την πίσω κάμερα και να τις επισυνάψετε στα SOS Messages. Αυτές οι εικόνες μπορούν να δείξουν στον παραλήπτη τι ακριβώς συμβαίνει.
 • Επίσης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή “Attach Audio Recording“, η οποία θα στείλει ένα κλιπ ήχου 5 δευτερολέπτων μαζί με το μήνυμα SOS.
 • Στο κάτω μέρος της σελίδας SΟS Message, θα δείτε την επιλογή “Send Messages To“. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στους παραλήπτες.

Δείτε επίσης: WhatsApp beta για iOS: Αποκτά τα “εξαφανιζόμενα μηνύματα”

Πώς να στείλετε SOS μηνύματα μέσω του Samsung Galaxy τηλεφώνου σας;

Αφού έχετε κάνει τις παραπάνω ρυθμίσεις, μπορείτε εύκολα να στείλετε ένα SOS μήνυμα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε το Side/Power πλήκτρο όσες φορές έχετε επιλέξει (στην παραπάνω διαδικασία). Πατήστε το πλήκτρο όσες φορές χρειάζεται, διαδοχικά.

Δείτε επίσης: Slack: Πώς να προγραμματίσετε τα μηνύματα που θέλετε να στείλετε

Το SOS μήνυμα θα σταλεί στον παραλήπτη/ες με όλα τα συνημμένα που έχετε επιλέξει.

Αυτή ήταν η διαδικασία! Όπως βλέπετε, η Samsung καθιστά εύκολη τη διαδικασία αποστολής μηνυμάτων SΟS.

Πηγή: How-to-geek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS