ΑρχικήinetWhatsApp beta για iOS: Αποκτά τα "εξαφανιζόμενα μηνύματα"

WhatsApp beta για iOS: Αποκτά τα “εξαφανιζόμενα μηνύματα”

Μία από τις τελευταίες λειτουργίες που σχετίζονται με το απόρρητο του WhatsApp είναι η εξαφάνιση μηνυμάτων, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στο Android και έρχεται πολύ σύντομα και για χρήστες iOS. Σύμφωνα με πληροφορίες, η λειτουργία δοκιμάζεται σε έκδοση beta της εφαρμογής WhatsApp, αλλά σίγουρα δεν θα πάρει πολύ καιρό πριν φτάσει στην τελική έκδοση του iOS.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Σύντομα οι χρήστες θα στέλνουν βίντεο υψηλής ποιότητας

WhatsApp iOS
WhatsApp beta για iOS: Αποκτά τα “εξαφανιζόμενα μηνύματα”

Δείτε επίσης: Πώς να πραγματοποιήσετε κλήσεις WhatsApp σε desktop

Τα μηνύματα που εξαφανίζονται δεν αφορούν μόνο κείμενα. Υπάρχουν επίσης μέσα που εξαφανίζονται, τα οποία εξαφανίζονται μόλις τα ανοίξει ο παραλήπτης. Είναι σαν αυτά τα βίντεο και τις φωτογραφίες που εξαφανίζονται, τα οποία μπορείτε να στείλετε στο chat του Instagram. Το χαρακτηριστικό για το οποίο σας έχουμε μιλήσει αρκετές φορές ονομάζεται “view one” και πρέπει να είναι διαθέσιμο και στα δύο μέρη. Τα μηνύματα κειμένου που εξαφανίζονται, από την άλλη πλευρά, θα έχουν μπροστά τους 7 ημέρες πριν εξαφανιστούν.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Έρχεται νέα δυνατότητα που επιτρέπει το audio review

Υπάρχει ένα ειδικό χρονόμετρο στο πεδίο εισαγωγής λεζάντας κατά την αποστολή πολυμέσων και ο αποστολέας λαμβάνει μια ειδοποίηση μόλις ο παραλήπτης δει το μήνυμα φωτογραφίας/βίντεο. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τον παραλήπτη να τραβήξει ένα screenshot πριν εξαφανιστεί το μήνυμα.

Πηγή πληροφοριών: gsmarena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS