ΑρχικήUpdatesSamsung Wear OS smartwatch: Updates σε Google Pay και Messages

Samsung Wear OS smartwatch: Updates σε Google Pay και Messages

Samsung Wear OS smartwatch: Updates σε Google Pay και Messages Αν και τα νέα Wear OS 3 wearables της Samsung βρίσκονται στην κορυφή των smartwatch news αυτές τις ημέρες, η Google θέλει να ξέρετε ότι δεν έχει ξεχάσει τα έξυπνα ρολόγια που χρησιμοποιούν Wear OS 2. Έρχονται ενημερώσεις στο Google Pay, τα Μηνύματα και άλλες εφαρμογές τρίτων στις τρέχουσες συσκευές εκτός από το Wear OS 3, δίνοντας στους υπάρχοντες ιδιοκτήτες κάτι να περιμένουν το προσεχές χρονικό διάστημα.

Για αρχή, η υποστήριξη του Google Pay για ανέπαφες πληρωμές από smartwatches επεκτείνεται σε 16 νέες χώρες: Βέλγιο, Βραζιλία, Χιλή, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Χονγκ Κονγκ, Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Σλοβακία, Σουηδία, Ταϊβάν, Ουκρανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στο παρελθόν ήταν δυνατό να χρησιμοποιείτε το Google Pay από smartphone σε αυτές τις χώρες, αλλά όχι από έξυπνα ρολόγια.

Δείτε Ακόμα: Hackers χρησιμοποιούν το PrintNightmare για να χακάρουν Windows servers

Samsung Wear OS smartwatch: Updates σε Google Pay και Messages
Samsung Wear OS smartwatch: Updates σε Google Pay και Messages

Στη συνέχεια, η Google λέει ότι η εφαρμογή Messages Wear OS θα έχει βελτιωμένη απόδοση, ώστε να μπορείτε εύκολα να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς να βγάζετε το τηλέφωνό σας. Τα μηνύματα θα συγχρονιστούν με το ζευγαρωμένο τηλέφωνό σας, έτσι ώστε ό, τι συμβαίνει στον καρπό σας να ενημερώνεται αυτόματα στο κινητό σας.

Δείτε Ακόμα: Ο Λιονέλ Μέσι πληρώνεται με κρυπτονομίσματα από την Παρί

Τέλος, υπάρχουν επίσης «νέες εμπειρίες» και για εφαρμογές τρίτων όπως Calm, Komoot, Period Tracker, Sleep Cycle, Spotify και Strava. Η Google λέει ότι πολλές από αυτές τις εφαρμογές θα περιλαμβάνουν υποστήριξη για Tiles και τα γραφικά στοιχεία της Google που προσφέρουν γρήγορες πληροφορίες για τις υποστηριζόμενες εφαρμογές.

Εκτός από το υπάρχον Wear OS 2 λειτουργικό σύστημα της Google, αυτές οι δυνατότητες έρχονται επίσης στα επερχόμενα ρολόγια Wear OS 3. Εδώ, θα συμμετάσχει μια νέα εφαρμογή YouTube Music, με υποστήριξη για λήψεις εκτός σύνδεσης και μια επανασχεδιασμένη Google Maps εφαρμογή.

Δείτε Ακόμα: Antivirus software – Σας προστατεύει από την απειλή του ransomware;

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα theverge.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS