ΑρχικήHow ToTinder: Πώς να διαγράψετε το account σας (website και mobile app);

Tinder: Πώς να διαγράψετε το account σας (website και mobile app);

Θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tinder; Μπορείτε να το κάνετε εύκολα. Δείτε παρακάτω πώς γίνεται διαγραφή του account τόσο στο website του Tinder όσο και στο mobile app.

Tinder account διαγραφή

Πριν προχωρήσετε σε διαγραφή, πρέπει να ξέρετε ότι με αυτή την κίνηση χάνετε την πρόσβαση στα matches, στα μηνύματά σας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετίζεται με αυτά. Εάν χρησιμοποιείτε ένα Tinder plan επί πληρωμή και αγοράσατε αυτό το πρόγραμμα είτε από το Apple App Store είτε από το Google Play Store, η συνδρομή σας συνεχίζεται ακόμη και αν διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Θα πρέπει να κάνετε ακύρωση της συνδρομής σας (μη αυτόματα) από το αντίστοιχο κατάστημα εφαρμογών. Ωστόσο, εάν έχετε κάνει εγγραφή σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή από την εφαρμογή Tinder στο Android ή από τον ιστότοπο του Τinder, το πρόγραμμα θα ακυρωθεί με τη διαγραφή του λογαριασμού.

Δείτε επίσης: Πώς θα κάνετε κάποιον unmatch στο Τinder

Επίσης, σύμφωνα με την τωρινή πολιτική απορρήτου του Tinder, όταν διαγράψετε το account σας, το προφίλ σας θα εξαφανιστεί από την εφαρμογή και τον ιστότοπο Τinder, η εταιρεία όμως θα διατηρήσει τις πληροφορίες σας αποθηκευμένες στους διακομιστές της για τρεις μήνες μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Tinder account διαγραφή

Αφού έχετε ενημερωθεί για τα παραπάνω, δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε το Tinder account σας:

Tinder Mobile App

Σε τηλέφωνο iPhone ή Android, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Tinder για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Tinder στο τηλέφωνό σας. Στην κάτω γραμμή, επιλέξτε το εικονίδιο προφίλ (σιλουέτα ενός ατόμου) στην άκρη δεξιά.
  • Θα ανοίξει η οθόνη προφίλ. Πατήστε “Ρυθμίσεις“.
  • Πηγαίνετε προς τα κάτω. Στο κάτω μέρος, πατήστε “Διαγραφή λογαριασμού“.
  • Θα ανοίξει μια σελίδα, και το Τinder θα σας ζητήσει να θέσετε σε παύση τον λογαριασμό σας αντί να τον διαγράψετε οριστικά. Αν είστε σίγουροι ότι θέλετε να διαγράψετε το λογαριασμό σας, πατήστε την επιλογή “Διαγραφή του λογαριασμού μου“.
  • Στην ίδια σελίδα, το Tinder θα ρωτήσει τον λόγο που αποχωρείτε από την εφαρμογή. Εάν δεν θέλετε να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση, πατήστε “Παράλειψη“, στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας. Εάν θέλετε να εξηγήσετε γιατί αποφασίσατε να διαγράψετε το account σας, επιλέξτε μια απάντηση από τις επιλογές στην οθόνη σας.

Δείτε επίσης: Οι έλεγχοι ποινικού μητρώου του Τinder εγείρουν φόβους για στιγματισμό

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, το Tinder account σας θα έχει διαγραφεί.

Τinder website

Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή Windows, Mac, Linux ή Chromebook, χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο Tinder για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

  • Ανοίξτε ένα browser στον υπολογιστή σας και ανοίξτε το Tinder website. Επιλέξτε το εικονίδιο προφίλ από την πάνω αριστερή γωνία.
  • Θα ανοίξει μια ενότητα με τίτλο “Το προφίλ μου“, στα αριστερά του site. Πηγαίνετε προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή “Διαγραφή λογαριασμού“.
  • Στο αναδυόμενο παράθυρο “Απόκρυψη του λογαριασμού μου“, κάντε κλικ στην επιλογή “Διαγραφή του λογαριασμού μου“.
  • Το Τinder θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Σε αυτήν την ερώτηση, επιλέξτε ξανά “Διαγραφή του λογαριασμού μου“.

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Spotify;

Αυτό ήταν! Εύκολα και γρήγορα έχετε διαγράψει το Tinder account σας από το site.

Πηγή: How-to-geek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS