ΑρχικήUpdatesGoogle: Δεν θα συνδέεστε στο account σας από παλιές συσκευές Android

Google: Δεν θα συνδέεστε στο account σας από παλιές συσκευές Android

Εάν εξακολουθείτε να έχετε μια συσκευή με Android 2.3.7 ή παλαιότερη, η Google δεν θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε στον Google λογαριασμό σας σε αυτήν τη συσκευή από τις 27 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ένα έγγραφο υποστήριξης.

Δείτε επίσης: Αποκρύψετε ταινίες και εκπομπές από το Google TV Continue Watching

Google Android

Δείτε επίσης: Google Duplex: Θα μπαίνετε στη waitlist του αγαπημένου σας εστιατορίου

“Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών μας για τη διατήρηση της ασφάλειας των χρηστών μας, η Google δεν θα επιτρέπει πλέον τη σύνδεση σε Android συσκευές που τρέχουν Android 2.3.7 ή νεότερη έκδοση από τις 27 Σεπτεμβρίου 2021″, λέει η εταιρεία. “Εάν συνδεθείτε στη συσκευή σας μετά τις 27 Σεπτεμβρίου, ενδέχεται να λάβετε σφάλματα ονόματος χρήστη ή κωδικού πρόσβασης όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα και υπηρεσίες Google, όπως το Gmail, το YouTube και τους Maps.”

Για να σας δώσουμε μια ιδέα για πόσο παλιές συσκευές μιλάμε, το Android 2.3.7 κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν 10 χρόνια. Αλλά δεδομένου ότι υπάρχουν πάνω από τρία δισεκατομμύρια ενεργές Android συσκευές στην αγορά αυτή τη στιγμή, αυτή η αλλαγή πιθανότατα θα επηρεάσει πολλούς ανθρώπους που μπορεί να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν συσκευές παλαιότερης τεχνολογίας.

Δείτε επίσης: Η Google μπλοκάρει τις εφαρμογές «sugar dating» από το Play Store

Εάν χρησιμοποιείτε Android 2.3.7 ή νεότερη έκδοση μετά την προθεσμία της 27ης Σεπτεμβρίου, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε ορισμένες υπηρεσίες της Google εάν είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα περιήγησης της συσκευής σας, σύμφωνα με την Google. Αλλά οι συσκευές στο Android 3.0 (Honeycomb) θα συνεχίσουν να μπορούν να συνδεθούν σε Google λογαριασμούς, λέει η εταιρεία, οπότε εάν η παλαιότερη συσκευή σας μπορεί να ενημερωθεί, ίσως να θέλετε να το κάνετε αυτό.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS