ΑρχικήUpdatesΘα υποστηρίζουν τα Windows 11 εφαρμογές Android για το Xbox;

Θα υποστηρίζουν τα Windows 11 εφαρμογές Android για το Xbox;

Η Microsoft θα προσφέρει υποστήριξη εφαρμογών Android στα Windows 11 τους επόμενους μήνες, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις κορυφαίες εφαρμογές για κινητά στην επιφάνεια εργασίας, το φορητό υπολογιστή ή το tablet σας. Και τώρα φαίνεται ότι το σχετικό λογισμικό για την ενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας εμφανίστηκε στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης: Microsoft Windows evolution: Από τα Windows 1.0 στα Windows 11

Η XDA-Developers εντόπισε την εμφάνιση του Υποσυστήματος Windows 11 για Android στο Microsoft Store από όπου μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε. Δυστυχώς, όπως διαπίστωσε ο ιστότοπος, η εφαρμογή εμφανίζει μόνο ένα μαύρο παράθυρο κατά την εκκίνηση.

Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον ωστόσο είναι το γεγονός ότι αυτή η σελίδα εμφανίζει το Xbox ως συμβατή συσκευή. Πιο συγκεκριμένα, παραθέτει το Xbox One ως ελάχιστη απαίτηση.

Οι απαιτήσεις συστήματος μας δίνουν επίσης μια ιδέα για το τι να περιμένουμε για τον υπολογιστή μας, αφού απαιτείται Windows 10 έκδοση 22000.0 ή νεότερη και τουλάχιστον 8 GB RAM (συνιστώνται 16 GB).

Δείτε ακόμα: LockFile: Το νέο ransomware που στοχεύει Microsoft Exchange servers

Αυτή είναι η πρώτη φορά που έγινε γνωστή η πιθανότητα υποστήριξης των εφαρμογών Android που ενδεχομένως έρχονται στις κονσόλες Xbox. Δεν είμαστε σίγουροι αν η αναφορά στο Xbox αποτελεί μία νόμιμη επιβεβαίωση αυτής της δυνατότητας που έρχεται στις κονσόλες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτή η λίστα εφαρμογών φαίνεται να είναι μόνο για εσωτερικές δοκιμές, οπότε θα μπορούσε να είναι πιθανό ότι η Microsoft απλώς πειραματίζεται με αυτήν τη λειτουργία για κονσόλες και όχι ότι προετοιμάζεται για μια πλήρη κυκλοφορία της.

Ωστόσο, η υποστήριξη εφαρμογών Android στα Windows 11, θα ήταν ευπρόσδεκτη σε κονσόλες Xbox για δύο λόγους. Πρώτον, αυτό θα άνοιγε την πόρτα στα παιχνίδια Android να μεταφέρονται εύκολα στις κονσόλες (αν και θα χρειάζεται να υπάρχει καλός ποιοτικός έλεγχος σε αυτή την περίπτωση). Στη συνέχεια, υπάρχει το γεγονός ότι αρκετές υπηρεσίες ροής δεν έχουν εφαρμογές Xbox αλλά έχουν πελάτες που χρησιμοποιούν Android.

Δείτε επίσης: Bug του Google app σε Android δημιουργεί θέμα στις κλήσεις

Προς το παρόν η Microsoft δεν έχει κάνει κάποια περαιτέρω δήλωση σχετικά με τη νέα αυτή λειτουργία, οπότε μένει μόνο να δούμε αν θα κυκλοφορήσει τελικά στο ευρύ κοινό.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS