ΑρχικήinetNissan LEAF: Το ηλεκτρικό μοντέλο του 2022 θα έχει κάτω από $...

Nissan LEAF: Το ηλεκτρικό μοντέλο του 2022 θα έχει κάτω από $ 20K

Η Nissan μόλις έκανε γνωστές τις τιμές για το πλήρως ηλεκτρικό Nissan LEAF 2022 και είναι αρκετά ενθαρρυντικές. Η αυτοκινητοβιομηχανία μείωσε την τιμή του LEAF πάνω από $ 4.200 σε σύγκριση με τα μοντέλα του 2021, καθιστώντας το, το πιο προσιτό EV στις ΗΠΑ.

Nissan LEAF

Δείτε επίσης: Η Nissan «δεν είναι αισιόδοξη» με τη παγκόσμια έλλειψη τσιπ

Ενώ το LEAF παραμένει η μοναδική προσφορά BEV της Νissan προς πώληση, είναι ένα από τα μακροβιότερα μοντέλα EV στις ΗΠΑ, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του το 2010. Στην πραγματικότητα, το Nissan LEAF ήταν το κορυφαίο σε πωλήσεις plug-in EV για χρόνια έως ότου εμφανίστηκε το Tesla Model 3.

Παρόλο που η Nissan παρέδωσε το πρώτο της EV στο κοινό αρκετά νωρίς, έκτοτε έχει κυκλοφορήσει μόνο το LEAF. Τα σχέδια EV της αυτοκινητοβιομηχανίας φάνηκαν να ματαιώθηκαν, όταν ο πρώην CEO Carlos Ghosn εκδιώχθηκε, φυλακίστηκε και στη συνέχεια διέφυγε στο Λίβανο.

Επιπλέον η αυτοκινητοβιομηχανία έχει χρησιμοποιήσει τη δική της τεχνολογία για να ανακυκλώσει παλιές μπαταρίες LEAF, για παράδειγμα. Ωστόσο, η Nissan σχεδιάζει ένα δεύτερο EV, το επερχόμενο Ariya.

Πιο πρόσφατα, η Nissan μοιράστηκε σχέδια για ένα ηλεκτρικό crossover που θα κατασκευαστεί σε μια νέα εγκατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ενώ η Nissan φαίνεται να έχει περισσότερες προσφορές EV στον ορίζοντα, η τελευταία της εστίαση παραμένει στο LEAF 2022, μαζί με ορισμένες μαζικές μειώσεις τιμών.

Δείτε ακόμα: Nissan: Ανακοίνωσε νέο EV εργοστάσιο για την παραγωγή ηλεκτρικού crossover

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Νissan στις ΗΠΑ, τα νέα LEAF του 2022 θα έχουν τιμές κάτω από $ 30.000. Η πιο βασική έκδοση του Nissan LEAF είναι προς το παρόν καταχωρημένη με MSRP 27,400 $ προ φόρων, τίτλων, αδειών, χειρισμών ή τελών προορισμού.

Ακόμα κι έτσι, η νέα τιμή του Νissan LEAF 2022 είναι πολύ κάτω από $ 30.000 και $ 1.500 λιγότερο από το αρχικό MSRP της MINI Electric, που ήταν μέχρι τώρα το φθηνότερο EV που διατίθεται στις ΗΠΑ.

Αυτή είναι επίσης μια τεράστια μείωση τιμών σε σύγκριση με τα Νissan LEAF του 2021, τα οποία πωλούνταν για πάνω από 31.000 δολάρια.

Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές παραλλαγές του Nissan LEAF 2022 διαθέσιμες και δεν ξεκινούν όλες κάτω από $ 30K.

Δείτε επίσης: Το επόμενης γενιάς Ariya EV της Nissan θα καθυστερήσει μέχρι το 2022

Σύμφωνα με τη σελίδα της Federal Tax Credit, η Νissan εξακολουθεί να πληροί τις προϋποθέσεις για την πλήρη έκπτωση φόρου 7.500 δολαρίων για ηλεκτρικά οχήματα. Αυτό σημαίνει ότι αν αγοράζατε το 2022 Nissan LEAF S και πληροίτε τις προϋποθέσεις για την πλήρη πίστωση, θα μπορούσατε να το αποκτήσετε για 19,900 $ (προτεινόμενη τιμή κατασκευαστή).

Τα Nissan LEAF 2022 είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ τώρα και είναι έτοιμα για να επωφεληθείτε από τη νέα χαμηλή τιμή τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS