ΑρχικήUpdatesFlexClip 2.7 Online Video Maker: Νέες δυνατότητες και αλλαγές

FlexClip 2.7 Online Video Maker: Νέες δυνατότητες και αλλαγές

FlexClip 2.7 Online Video Maker: Νέες δυνατότητες!

Το FlexClip, ένας δωρεάν online video maker, μόλις κυκλοφόρησε νέα έκδοση – FlexClip Online Video Maker 2.7-  με αρκετές αλλαγές και βελτιστοποιήσεις. Το FlexClip παραμένει η αγαπημένη επιλογή των χρηστών για τη δημιουργία social media βίντεο (είναι σαν “Canva” για βίντεο).

Δείτε Ακόμα: Μελλοντικά updates Windows 11: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τι είναι το FlexClip και πώς λειτουργεί;

Το FlexClip είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας βίντεο που βασίζεται στο web και παρέχεται από την PearlMountain Limited. Σε αντίθεση με άλλα λογισμικά επεξεργασίας βίντεο όπως το Adobe Premiere Pro, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο FlexClip από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως ο Chrome και να επεξεργαστείτε το βίντεο εκεί.

Επομένως, εύκολα και γρήγορα μέσω ενός browser μπορείτε να επεξεργαστείτε τα βίντεο σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε λήψη ή εγκατάσταση εφαρμογής. Μπορείτε να ανεβάσετε το βίντεο ή τη φωτογραφία που θέλετε και να επεξεργαστείτε το υλικό που δημιουργήσατε με ασφάλεια χάρη στη τεχνολογία κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται από το πρόγραμμα.

Δείτε Ακόμα: Λευκός Οίκος – Ψάχνει influencers για να πείσει τους νέους να εμβολιαστούν

FlexClip 2.7 update

Η νέα έκδοση του FlexClip προσφέρει μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και καλύτερη απόδοση κατά τη δημιουργία, την επεξεργασία και την εξαγωγή βίντεο.

Υπάρχουν δύο τρόποι επεξεργασίας στο FlexClip 2.7, Storyboard Mode” και “Timeline Mode” (αλλά σε beta).

Storyboard mode

Η απλή επεξεργασία βίντεο είναι δυνατή με αυτήν τη λειτουργία. Αφού εισάγετε το υλικό του βίντεο στο storyboard, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα όμορφο βίντεο χρησιμοποιώντας τα έτοιμα templates που προσφέρει το πρόγραμμα.

Το Flexclip διαθέτει μια τεράστια ποικιλία έτοιμων templates για να διαλέξετε και να ξεκινήσετε την επεξεργασία των βίντεο σας.

Δείτε Ακόμα: Bug PwnedPiper επηρεάζει μεγάλα νοσοκομεία στη Βόρεια Αμερική

FlexClip 2.7 Online Video Maker: Νέες δυνατότητες και αλλαγές

Timeline mode

Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να τοποθετείτε υλικό στο χρονολόγιο και να επεξεργάζεστε βίντεο όπως στο Adobe Premiere Pro. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν το συγκεκριμένο λογισμικό, αυτή η λειτουργία θα σας είναι πιο οικεία.

Σε σύγκριση με το “Storyboard mode”, μπορείτε να κάνετε πιο λεπτές προσαρμογές και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά features. Σας συνιστούμε να το χρησιμοποιήσετε αν θέλετε να δημιουργήσετε μια συγκεκριμένη κίνηση. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε έκδοση beta και δεν βρίσκεται ακόμη σε επίσημη λειτουργία, δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα και πιθανώς να παρουσιάσει ορισμένες αστάθειες.

Ταυτόχρονα, χάρη στο νέο update, η πλατφόρμα περιλαμβάνει πολλές νέες συναρπαστικές δυνατότητες (συμπεριλαμβανομένης μεγαλύτερης ευελιξίας στην ενσωμάτωση δυναμικών στοιχείων ή φόντων για το βίντεο).

FlexClip 2.7: 7 χαρακτηριστικά που θα λατρέψετε

  • 1.000+ text animations και overlays
  • 1.000+ customizable video templates που καλύπτουν εισαγωγές, επιλόγους κ.λπ.
  • 4M+ stock φωτογραφιών και βίντεο.
  • 74.000+ μουσικά κομμάτια και ηχητικά εφέ.
  • 3Μ+ κινούμενα στοιχεία.
  • PIP enhancement.
  • Έως 100 GB χώρου στο cloud.
FlexClip 2.7 Online Video Maker: Νέες δυνατότητες και αλλαγές

Αξίζει να δοκιμάσετε την νέα 2.7 έκδοση του FlexClip αν είστε νέοι στην επεξεργασία βίντεο ή θέλετε να επεξεργαστείτε βίντεο γρήγορα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS