ΑρχικήHow ToΠώς να μοιράζεστε δεδομένα υγείας iPhone με οικογένεια και γιατρούς

Πώς να μοιράζεστε δεδομένα υγείας iPhone με οικογένεια και γιατρούς

Τα δεδομένα υγείας που καταγράφονται από το Apple Watch και το iPhone αποθηκεύονται στην εφαρμογή Health για iPhone. Εφόσον το iPhone σας και ο παραλήπτης εκτελεί iOS 15 ή μεταγενέστερη έκδοση, μπορείτε τώρα να επιλέξετε να μοιραστείτε δεδομένα υγείας με την οικογένεια, τους φίλους ή το γιατρό σας.

δεδομένα υγείας

Δείτε επίσης: Apple: Καθυστερεί την επιστροφή στα γραφεία μετά τις διαμαρτυρίες

Μπορείτε να μοιραστείτε δεδομένα της εφαρμογής Health, υπό την προϋπόθεση ότι ο παραλήπτης βρίσκεται στις επαφές σας και διαθέτει επίσης iPhone που τρέχει iOS 15 ή μεταγενέστερη έκδοση. Εάν κανένας από εσάς δεν διαθέτει iOS 15, μπορείτε να ενημερώσετε το iPhone σας για να το εγκαταστήσετε. Για να είναι χρήσιμη αυτή η λειτουργία, θα χρειαστείτε επίσης ορισμένα δεδομένα υγείας για κοινή χρήση.

Για να μοιραστείτε δεδομένα υγείας, εκκινήστε την εφαρμογή Health και πατήστε στην καρτέλα Κοινή χρήση.

Επιλέξτε “Κοινή χρήση με κάποιον” και στη συνέχεια, αναζητήστε το άτομο με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε. Μπορείτε να κοινοποιείτε δεδομένα υγείας μόνο με άτομα που εμφανίζονται ήδη στη λίστα επαφών σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει προηγουμένως το γιατρό σας μέσω της εφαρμογής Τηλέφωνο ή Επαφές.

Δείτε ακόμα: Audi/Volkswagen: Δεδομένα πελατών πωλούνται σε hacking forum

iPhone

Στη συνέχεια, θα ερωτηθείτε αν θέλετε να “Δείτε Προτεινόμενα θέματα” για να επισπεύσετε τη διαδικασία ή να επιλέξετε ακριβώς τι θα μοιραστείτε επιλέγοντας “Μη αυτόματη ρύθμιση“.

Στην επόμενη οθόνη, θα ερωτηθείτε αν θέλετε να μοιραστείτε ειδοποιήσεις για την υγεία, όπως ειδοποιήσεις σχετικά με τον καρδιακό ρυθμό.

Εάν επιλέξατε “Ρύθμιση με μη αυτόματο τρόπο“, τότε θα δείτε μια πλήρη λίστα με τα δεδομένα υγείας που μπορείτε να μοιραστείτε ή μια συντομευμένη λίστα εάν επιλέγετε τις προτάσεις της Apple. Πατήστε “Εμφάνιση όλων” δίπλα σε μια κατηγορία και ελέγξτε κάθε επιλογή που θέλετε να μοιραστείτε.

Δείτε επίσης: MagSafe: Διέρρευσαν φωτογραφίες της νέας μπαταρίας της Apple

Τέλος, πατήστε “Επόμενο” για να ολοκληρώσετε την απόφασή σας. Θα δείτε μια λίστα με αυτά που έχετε επιλέξει να μοιραστείτε, τα οποία μπορείτε να τελειοποιήσετε πατώντας το κουμπί “Επεξεργασία“. Πατήστε το κουμπί “Προεπισκόπηση” για να δείτε πώς φαίνονται τα δεδομένα υγείας σας και στη συνέχεια μοιραστείτε τα με το κουμπί “Κοινή χρήση“.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS