ΑρχικήHow ToΠώς να αποκτήσετε την εφαρμογή Google Weather στο Android σας

Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή Google Weather στο Android σας

Η Google δεν διαθέτει την εφαρμογή Weather στο Play Store, αλλά μπορείτε να την προσθέσετε στην αρχική σας οθόνη, χρησιμοποιώντας την επίσημη εφαρμογή Google στο τηλέφωνο Android σας.

Weather

Δείτε επίσης: Google Play Store: Ενισχύεται η επαλήθευση των developers για να αποτραπούν τα scams

Η εφαρμογή Weather της Goοgle είναι κρυμμένη μέσα στην εφαρμογή Google στην Android συσκευή σας. Με μερικά πατήματα στην εφαρμογή Google, μπορείτε να την τοποθετήσετε σε μία από τις αρχικές οθόνες σας. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Google στο τηλέφωνό σας. Εάν δεν διαθέτετε αυτήν την εφαρμογή, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πρώτα.

Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Google. Στην κύρια οθόνη της εφαρμογής, πατήστε το πλαίσιο αναζήτησης στο επάνω μέρος.

Στο πλαίσιο αναζήτησης, πληκτρολογήστε ” Weather ” και επιλέξτε το από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Θα δείτε τις τρέχουσες πληροφορίες καιρού. Στην επάνω δεξιά γωνία αυτής της κάρτας καιρού, πατήστε το μενού με τις τρεις κουκκίδες.

Δείτε ακόμα: Πώς να ελέγξετε το ιστορικό εκδόσεων στα Google Slides

Στο μενού που ανοίγει αφού πατήσετε τις τρεις κουκκίδες, επιλέξτε “Προσθήκη στην αρχική οθόνη.”

Google

Θα ανοίξει ένα αναδυόμενο παράθυρο με τον τίτλο «Προσθήκη στην αρχική οθόνη». Πατήστε και σύρετε το μικρό εικονίδιο ήλιου στο αναδυόμενο παράθυρο στην αρχική οθόνη όπου θέλετε την εφαρμογή Weather. Εναλλακτικά, πατήστε “Αυτόματη προσθήκη” για να προσθέσετε αυτόματα την εφαρμογή Weather στην τελευταία αρχική οθόνη του Android τηλεφώνου σας.

Μεταβείτε στην αρχική οθόνη όπου προσθέσατε την εφαρμογή. Θα δείτε την εφαρμογή Weather σε αυτήν την οθόνη. Πατήστε την εφαρμογή για να την ανοίξετε και δείτε τις τρέχουσες πληροφορίες καιρού.

Για να καταργήσετε την εφαρμογή από την αρχική οθόνη, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής και επιλέξτε “Κατάργηση” από το μενού.

Δείτε επίσης: Πώς θα κάνετε μία κριτική στην εφαρμογή Χάρτες Google

Η εφαρμογή Weather καταργήθηκε από την οθόνη σας, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει στην εφαρμογή Google στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να την προσθέσετε ανά πάσα στιγμή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS