ΑρχικήUpdatesTwitter Spaces: Θα επιτρέψει να χειρίζεστε τον ήχο της φωνής σας

Twitter Spaces: Θα επιτρέψει να χειρίζεστε τον ήχο της φωνής σας

Μια νέα λειτουργία στο Spaces ετοιμάζεται από το κοινωνικό δίκτυο Twitter, που προσπαθεί να κάνει την πλατφόρμα του όσο πιο ελκυστική γίνεται για τους χρήστες του.

Twitter Spaces

Δείτε επίσης: Πώς να προστατεύσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες στο Διαδίκτυο

Το Twitter εργάζεται επί του παρόντος σε ένα ” Voice Transformer “, μια δυνατότητα χειρισμού φωνής για το Spaces, την υπηρεσία ζωντανών συνομιλιών ήχου που κυκλοφόρησε σε περισσότερους χρήστες τον Μάιο.

Το “Voice Transformer” θα παρέχει πολλά εφέ στους χρήστες για να αλλάξουν τον ήχο της φωνής τους καθώς συμμετέχουν σε συνομιλίες στο Spaces, οι οποίες θα μπορούσαν να κάνουν πιο διασκεδαστικές τις συζητήσεις τους ή ίσως να χρησιμοποιηθούν από άτομα που δεν τους αρέσει ο ήχος της φωνής τους.

Τα Spaces είναι δημόσια, οπότε οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει ως ακροατής, συμπεριλαμβανομένων ατόμων που δεν σας ακολουθούν. Οι ακροατές μπορούν να προσκληθούν απευθείας σε ένα Space μέσω DM, όταν ένας χρήστης τους στείλει ένα σύνδεσμο, όταν δημοσιεύεται ένας σύνδεσμος ή όταν μοιράζεται ένας σύνδεσμος με άλλους. Σε ένα Space μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 11 άτομα (συμπεριλαμβανομένου του οικοδεσπότη), που μπορούν να μιλήσουν ανά πάσα στιγμή.

Δείτε ακόμα: Twitter: Δοκιμάζει τα Dislikes στην τελευταία του beta

ήχο

Το χαρακτηριστικό, που εντοπίστηκε πρώτα από την ερευνήτρια εφαρμογών Jane Manchun Wong, χειρίζεται τις φωνές προσαρμόζοντας το τονικό ύψος ή προσθέτοντας ηχώ. Ο συντελεστής της MacRumors, Steve Moser στη συνέχεια αποκάλυψε την πλήρη λίστα των εφέ φωνής που θα είναι διαθέσιμα στο Spaces.

Αυτά περιλαμβάνουν τα Bee, Cartoon, Helium, Incognito, Karaoke, Microphone, Phone, Spatial, Stadium και Stage.

Δείτε επίσης: Το Twitter ίσως φέρει στους χρήστες τη λειτουργία «Trusted Friends»

Δεν είναι σαφές πότε το Voice Transformer θα είναι διαθέσιμο για χρήση από το ευρύ κοινό που ασχολείται με συνομιλίες στο Spaces, αλλά ο κώδικας που σχετίζεται με τη λειτουργία περιλαμβάνεται ήδη στην τελευταία έκδοση του Twitter για κινητά, οπότε δεν πρέπει να είναι πολύ μακριά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS