ΑρχικήUpdatesTwitter: Δοκιμάζει τα Dislikes στην τελευταία του beta

Twitter: Δοκιμάζει τα Dislikes στην τελευταία του beta

Το Twitter εξελίσσεται συνεχώς ως υπηρεσία. Είτε εισάγει μια συνδρομητική επιλογή επί πληρωμή που προσθέτει ένα κουμπί “αναίρεσης” είτε διαγράφει τα Fleets από την εφαρμογή για πάντα, ήταν μια πολυάσχολη, συνεχώς εξελισσόμενη χρονιά για το κοινωνικό δίκτυο. Μια νέα δοκιμή beta για το Twitter εισάγει διάφορες επιλογές θετικής ψήφου (like) και αρνητικής ψήφου (dislike) ειδικά για απαντήσεις, αν και μόνο ο χρόνος θα δείξει αν αυτά τα εργαλεία θα κυκλοφορήσουν στο ευρύτερο κοινό.

Twitter

Δείτε επίσης: Twitter hack: Σύλληψη Βρετανού για εμπλοκή στο hack του 2020

Σύμφωνα με τον λογαριασμό υποστήριξης του Twitter, η εφαρμογή δοκιμάζει αυτό το interface με μια μικρή επιλογή χρηστών στο iOS. Διατίθενται διαφορετικές παραλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των τυπικών βελών και αντίχειρων πάνω και κάτω, με την περίεργη επιλογή να είναι ένα μείγμα της τρέχουσας καρδιάς “Like” και ενός εικονιδίου αρνητικής ψήφου. Αυτά δεν θα εμφανίζονται σε αυτόνομα tweets και μόνο οι θετικές ψήφοι θα εμφανίζονται στο ευρύ κοινό (ως tweet που σας αρέσει). Οι αρνητικές ψήφοι προς το παρόν δεν θα εμφανίζονται στο κοινό.

Δείτε επίσης: NBA Finals 2021: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθεώνεται στο Twitter

Πολλοί χρήστες παρατηρούν ομοιότητες μεταξύ αυτών των νέων επιλογών ψηφοφορίας και του Reddit, συμπεριλαμβανομένου του διαχειριστή κοινωνικών μέσων του ιστότοπου, ο οποίος απάντησε στο tweet της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Twitter: Αποκλείει τη Marjorie Taylor Greene για δημοσίευση παραπληροφόρησης Covid

Η γενική ανταπόκριση σε αυτήν τη δοκιμασία beta φαίνεται να είναι αρνητική, καθώς οι χρήστες είναι σκεπτικοί σε σχέση με το αν θα εξαπολύσουν επιπλέον τοξικότητα.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS