ΑρχικήHow ToClubhouse: Πώς να στείλετε μήνυμα κειμένου σε άλλους χρήστες;

Clubhouse: Πώς να στείλετε μήνυμα κειμένου σε άλλους χρήστες;

Το Clubhouse έχει εισαγάγει μια νέα δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου που ονομάζεται Backchannel. Το Backchannel επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν μεταξύ τους με γραπτό μήνυμα ενώ ταυτόχρονα συνομιλούν μεταξύ τους προφορικά. Το Clubhouse είναι ουσιαστικά μια audio-based social media εφαρμογή, αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τα οφέλη ενός γρήγορου γραπτού μηνύματος.

Clubhouse μήνυμα

Όταν χρησιμοποιείτε το Backchannel, τα άτομα που ακολουθείτε μπορούν να σας στέλνουν μηνύματα και τα μηνύματά τους θα εμφανίζονται στην κύρια καρτέλα. Από την άλλη, τα μηνύματα από άτομα που δεν ακολουθείτε, θα μεταβούν σε ένα ξεχωριστό inbox. Από προεπιλογή, ο οποιοσδήποτε στο Clubhouse μπορεί να σας στείλει message requests. Μπορείτε, ωστόσο, να απενεργοποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση και να λαμβάνετε μηνύματα μόνο από άτομα που ακολουθείτε.

Δείτε επίσης: Spotify Greenroom: Μάθετε τα πάντα για τον ανταγωνιστή του Clubhouse

Εντοπίστε το Backchannel

Πατήστε το airplane icon στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης της εφαρμογής και μέσα στα rooms.

Από εκεί θα μπορείτε να δείτε τα μηνύματά σας.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε νέα ιδιωτικά ή ομαδικά μηνύματα πατώντας το pen and paper icon στη γωνία.

Δείτε επίσης: Clubhouse Android: Ξεπέρασε τους 2 εκατομμύρια χρήστες!

Clubhouse Backchannel
Clubhouse: Πώς να στείλετε μήνυμα κειμένου σε άλλους χρήστες;

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου στο Clubhouse με το νέο Backchannel. Η διαδικασία είναι απλή:

  • Ανοίξτε το Clubhouse.
  • Πατήστε το paper airplane icon στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
  • Πατήστε το pen and paper icon στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  • Πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου στο οποίο θέλετε να στείλετε μήνυμα και επιλέξτε το. Εάν ακολουθείτε το προφίλ αυτού του ατόμου, θα εμφανιστεί το όνομα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερα από ένα ονόματα, σχηματίζοντας μια ομαδική συνομιλία (έως 15 άτομα).
  • Πατήστε Done και η συνομιλία θα ανοίξει. Από εκεί θα μπορείτε να πληκτρολογήσετε τα γραπτά σας μηνύματα.

Μπορείτε, επίσης, να στείλετε μηνύματα σε άτομα που δεν ακολουθείτε, πηγαίνοντας στο προφίλ τους και να κάνοντας κλικ στο paper airplane icon.

Δείτε επίσης: Clubhouse: Η εφαρμογή είναι τώρα διαθέσιμη και για Android συσκευές!

Ωστόσο, αν ο παραλήπτης δεν σας ακολουθεί, τα μηνύματά σας θα εμφανιστούν στο Requests tab του και οι χρήστες μπορούν να έχουν απενεργοποιήσει τα message requests από άτομα που δεν ακολουθούν.

Το Backchannel προς το παρόν δεν προσφέρει πολλές δυνατότητες, με αποτέλεσμα να μένει αρκετά πίσω από τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook και του Twitter. Ωστόσο, το Clubhouse έχει δηλώσει ότι θα ενημερώσει το χαρακτηριστικό, ώστε να προσφέρει περισσότερες δυνατότητες στο μέλλον.

Πηγή: Mashable

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS