ΑρχικήinetClubhouse Android: Ξεπέρασε τους 2 εκατομμύρια χρήστες!

Clubhouse Android: Ξεπέρασε τους 2 εκατομμύρια χρήστες!

Clubhouse Android

Το Clubhouse, μια invitation-only social media εφαρμογή που αρχικά ήταν διαθέσιμη μόνο για iOS συσκευές, κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα και σε Android και έχει ήδη τεράστια επιτυχία. Σε μόλις μία εβδομάδα, το Clubhouse είχε πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες Android. Τώρα, η δημοφιλής εφαρμογή έχει ξεπεράσει τους δύο εκατομμύρια χρήστες!

Δείτε επίσης: Το Clubhouse για Android κυκλοφορεί σε Ρωσία, Ιαπωνία, Βραζιλία & Ινδία

Το Clubhouse έχει μεγάλα σχέδια για το καλοκαίρι. Η εφαρμογή που είναι προς το παρόν μόνο invite-only, από το καλοκαίρι θα είναι δημόσια διαθέσιμη. Προς το παρόν, οι άνθρωποι πρέπει να λάβουν πρόσκληση για συμμετοχή στο Clubhouse. Ωστόσο, η εταιρεία θα επιτρέψει σε όλους να συμμετάσχουν χωρίς πρόσκληση, πολύ σύντομα. “Προχωράμε σε γενική κυκλοφορία κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι! Αυτό σημαίνει ότι οι επόμενες ενημερώσεις θα φέρουν πολύ σημαντικές βελτιώσεις“, δήλωσε το Clubhouse στο Twitter.

Δείτε επίσης: Το Microsoft Office για Android υποστηρίζει τώρα το dark mode

Δεν είναι δύσκολο να λάβει κανείς πρόσκληση στο Clubhouse αν έχει ένα καλό δίκτυο ατόμων στην εφαρμογή. Αλλά αν η εφαρμογή γίνει invite-free, ο καθένας θα μπορεί να τη χρησιμοποιεί πιο εύκολα. Επιπλέον, λέγεται ότι η εταιρεία πίσω από το Clubhouse σχεδιάζει να βελτιώσει το discovery στην εφαρμογή, καθώς και τις ειδοποιήσεις. Μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι η Android εφαρμογή είχε κάποια προβλήματα αφού κάποια χαρακτηριστικά δεν λειτουργούσαν, ενώ εντοπίστηκαν και κάποια bugs. Το Clubhouse είχε πει στο παρελθόν ότι θα εργαζόταν για να κάνει την εφαρμογή Android ίδια με την εφαρμογή iOS. Φαίνεται, όμως, ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά πράγματα που πρέπει να διορθωθούν στο Android app.

Δείτε επίσης: Έχουν εκτεθεί τα δεδομένα 100 εκατ. Android χρηστών

Το Clubhouse έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά στην Android πλατφόρμα και έχει αποκτήσει ήδη εκατομμύρια χρήστες, αλλά δεν έχει ακόμη φτάσει στο επίπεδο της iOS έκδοσης. Μάλιστα, η Android έκδοση ήρθε μια εποχή που και άλλες εταιρείες ετοιμάζουν εναλλακτικές του Clubhouse. Το Facebook δοκιμάζει ήδη την εναλλακτική του Clubhouse και το Instagram δοκιμάζει audio rooms. Τέλος, το Twitter ασχολείται με το Spaces, τη δική του υπηρεσία ηχητικών συνομιλιών, και έχει μεγαλύτερα σχέδια για τους επόμενους μήνες.

Πηγή: Tech HindustanTimes

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS