ΑρχικήUpdatesΤο Microsoft Office για Android υποστηρίζει τώρα το dark mode

Το Microsoft Office για Android υποστηρίζει τώρα το dark mode

Η πλήρης εμπειρία του Microsoft Office είναι καλύτερη στους υπολογιστές, ιδίως σε υπολογιστές με Windows. Έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό από την εισαγωγή του Microsoft 365, πρώην Office 365. Αλλά κάτι που έχει εξελιχθεί επίσης είναι το Microsoft Office για Android.

Microsoft Office Android dark mode

Δείτε επίσης: Office 2021/Office LTSC: Η Microsoft κυκλοφορεί τα πρώτα previews

Είναι ένα εκπληκτικά χρήσιμο εργαλείο που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε και να συντάσσετε έγγραφα Word, PowerPoint και Excel ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Ενώ και οι τρεις υπηρεσίες (Word, PowerPoint και Excel) ήταν αρχικά διαθέσιμες ως μεμονωμένες εφαρμογές, η Microsoft δεν καθυστέρησε να τις συγχωνεύσει. Τώρα, το Microsoft Office για Android διαθέτει μια ολοκαίνουργια, πολύ απαραίτητη βελτίωση: το dark mode!

Δείτε επίσης: Στη φυλακή υπάλληλος IT που διέγραψε 1.200 Microsoft Office 365 accounts του πρώην εργοδότη του

Η ανακοίνωση έγινε σε μια ανάρτηση από τη Microsoft, αν και ήδη γνωρίζαμε για τη λειτουργία χάρη στις διαρροές. Το Microsoft Office σε υπολογιστή υποστηρίζει ήδη το dark mode εδώ και αρκετό καιρό, και θέτει τα περισσότερα UI elements σε μαύρο χρώμα.

Από την άλλη πλευρά, το Android έχει επίσης υποστηρίξει το dark mode για εφαρμογές σχεδόν εγγενώς από το Android 10 που κυκλοφόρησε περισσότερο από ένα χρόνο πριν. Θα νομίζατε λοιπόν ότι αυτό φαίνεται σαν παράξενη παράλειψη και ότι αυτό θα έπρεπε να υποστηρίζεται εδώ και πολύ καιρό. Αυτό όμως δεν συνέβαινε, αλλά οι χρήστες ανυπομονούν να χρησιμοποιήσουν την λειτουργία που είναι πλέον διαθέσιμη στην Android έκδοση της εφαρμογής.

Δείτε επίσης: Ο Πρίγκιπας Harry γίνεται “Chief Impact Officer” στην εταιρεία BetterUp

Η Microsoft αναφέρει ότι αυτή ήταν μια ιδιαίτερα απαιτούμενη δυνατότητα για την εφαρμογή και την πιστεύουμε. Αυτό το dark mode θα ακολουθήσει το global dark theme του Android εάν είναι ενεργοποιημένο και εάν δεν είναι ενεργοποιημένο, μπορείτε να παρακάμψετε τη ρύθμιση σε ολόκληρο το σύστημα και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το dark mode πατώντας το προφίλ σας στην καρτέλα Home, επιλέγοντας τα Settings και, στη συνέχεια, επιλέγοντας Light, Dark, ή System Default από τα Theme Options.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS