ΑρχικήUpdatesΗ Amazon λανσάρει την "Ring end-to-end κρυπτογράφηση" παγκόσμια

Η Amazon λανσάρει την “Ring end-to-end κρυπτογράφηση” παγκόσμια

Η Ring που ανήκει στην Amazon ανακοίνωσε το λανσάρισμα της παγκόσμιας διάθεσης βίντεο End-to-End Encryption (E2EE) σε πελάτες με συμβατές συσκευές.

Amazon Ring

Δείτε επίσης: Amazon: Πήρε το «πράσινο φως» από την FCC για να σας παρακολουθεί στον ύπνο σας

Η Ring ανακοίνωσε για πρώτη φορά την κυκλοφορία του E2EE σε τεχνική προεπισκόπηση για πελάτες των ΗΠΑ στις 13 Ιανουαρίου 2021.

Μόλις το E2EE ρυθμιστεί μέσω της εφαρμογής Ring, μόνο οι εγγεγραμμένες κινητές συσκευές των χρηστών που θα έχουν το κλειδί που απαιτείται θα ξεκλειδώνουν τα βίντεο των πελατών, αποτρέποντας τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και διασφαλίζοντας ότι κανένας άλλος – ούτε καν Ring ή Amazon – δεν μπορεί να τα δει.

Δείτε επίσης: Andy Jassy Amazon: Ποιος είναι ο νέος CEO που διαδέχεται τον Bezos;

Η εταιρεία παρέχει μια λίστα με κάμερες Ring και βίντεο-κουδούνια με υποστήριξη για το βίντεο E2EE που μόλις κυκλοφόρησε.

Η ρύθμιση του Ring video E2EE απαιτεί:

  • iPhone iOS 12+ ή Android 8+ (Oreo).
  • Το Video E2EE λειτουργεί με εκδόσεις εφαρμογής Ring 5.34.0 και νεότερες και Android 3.34.0 και νεότερες εκδόσεις.
  • Να έχει εγκατασταθεί η τελευταία έκδοση της εφαρμογής Ring.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το End-to-End Encryption της Ring είναι διαθέσιμες στο whitepaper της Ring που δημοσιεύτηκε μέσα στην ημέρα.

Η εταιρεία παρέχει επίσης τις αναλυτικές οδηγίες που απαιτούνται για τη ρύθμιση ή απενεργοποίηση του βίντεο E2EE σε κατάλληλες συσκευές Ring.

Από σήμερα, η Ring προσθέτει και υποστήριξη για τη χρήση εφαρμογών ελέγχου ταυτότητας για την “υπογραφή λογαριασμών” όπου είναι ενεργοποιημένος ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) και άρχισε να κυκλοφορεί το CAPTCHA στην εφαρμογή Ring για να αποκλείει τις αυτοματοποιημένες προσπάθειες σύνδεσης των απειλητικών παραγόντων.

Δείτε επίσης: Amazon Alexa: Αλλάξτε τις ρυθμίσεις και αποφύγετε τις άγνωστες χρεώσεις

Οι πελάτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να μεταβιβάσουν την κυριότητα των συσκευών μετά την πώληση χωρίς να επικοινωνήσουν με την Υποστήριξη Πελατών μέσω μιας αυτοματοποιημένης διαδικασίας αυτοεξυπηρέτησης που πρόκειται να λανσαριστεί σύντομα.

Πέρυσι, η Ring ενημέρωσε τους χρήστες ότι το 2FA γίνεται υποχρεωτικό για όλους τους λογαριασμούς για να αποτρέψει τους εισβολείς από το να αποκτήσουν πρόσβαση στους λογαριασμούς Ring των πελατών, ακόμα κι αν έχουν τα user credentials.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS