ΑρχικήinetSamsung Terrace TV: Αποκτά δυνατότητα ορατότητας για εξωτερικούς χώρους

Samsung Terrace TV: Αποκτά δυνατότητα ορατότητας για εξωτερικούς χώρους

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε σήμερα ότι όλα τα μοντέλα της The Terrace TV, της premium σειράς προϊόντων που έχει σχεδιαστεί για υπαίθριο lifestyle, έγιναν τα πρώτα στον κλάδο της τηλεόρασης που έχουν την πιστοποίηση για απόδοση σε εξωτερικούς χώρους.

Terrace Samsung

Δείτε επίσης: Η Samsung βρήκε νέο τρόπο να κάνει τα foldable phones πιο προσιτά

Αυτή η πιστοποίηση προέρχεται από Underwriters Laboratories (UL) με έδρα τις ΗΠΑ, έναν παγκόσμιο ανεξάρτητο επιστημονικό οργανισμό ασφάλειας με εμπειρία πάνω από έναν αιώνα στις καινοτόμες λύσεις ασφαλείας.

Σε κανονικές συνθήκες, οι καταναλωτές πρέπει να βρουν μέσα για να αποκλείσουν το φως του ήλιου για να αποκτήσουν την κατάλληλη ορατότητα, το οποίο ήταν ένα σημαντικό ζήτημα σε όλες τις σχετικές κατηγορίες προϊόντων. Για να λάβει αυτήν την πιστοποίηση, ένα προϊόν πρέπει να υποβληθεί σε αρκετούς γύρους αυστηρών δοκιμών. Η τηλεόραση Terrace της Samsung έχει εξαιρετική απόδοση σε αυτούς τους τομείς, έτσι ώστε οι θεατές να μπορούν να απολαμβάνουν καθαρές, ζωντανές εικόνες ακόμα και σε φωτεινούς εξωτερικούς χώρους.

Δείτε επίσης: Samsung: Προσφέρει ανοιχτές λύσεις RAN και 5G στη Vodafone UK

Διαθέτει επίσης την premium οθόνη QLED της Samsung, τεχνολογία αντανάκλασης που μειώνει την αντανάκλαση του φωτός από την επιφάνειά της, καθώς και τεχνολογία βελτιστοποίησης ποιότητας εικόνας AI για αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας.

Εκτός από το OH551 της Samsung, ένα προϊόν εξωτερικής σήμανσης που χρησιμοποιεί τις ίδιες τεχνολογίες εξωτερικής ορατότητας με το The Terrace, έλαβε και αυτό επαλήθευση ορατότητας.

Η Samsung αναγνωρίζει επίσης τη σημασία της αντοχής στις καιρικές συνθήκες κατά της βροχής και της σκόνης για μοντέλα τηλεόρασης εξωτερικού χώρου. Η εταιρεία έλαβε IP55 τυποποιημένη πιστοποίηση αντοχής στο νερό και τη σκόνη από τη Διεθνή Ηλεκτροτεχνική Επιτροπή (IEC), η οποία μαζί με την τελευταία επαλήθευση UL θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση των προσπαθειών της Samsung να παρέχει μια βέλτιστη εμπειρία θέασης σε διάφορες εξωτερικές συνθήκες.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Watch: Πώς να μετρήσετε τον καρδιακό σας ρυθμό

«Η επαλήθευση εξωτερικής ορατότητας της UL για το The Terrace θα επιτρέψει στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο να προσθέσουν περαιτέρω αξίες στις εμπειρίες προβολής τους», δήλωσε ο Yong Hoon Choi, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Visual Display Business της Samsung Electronics. «Ως ηγέτης στον τηλεοπτικό κλάδο, η Samsung θα συνεχίσει να είναι οδηγός στις καινοτόμες τεχνολογίες που είναι κατάλληλες για καινούριους και αναδυόμενους τρόπους ζωής».

Πηγή πληροφοριών: webwire.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS