ΑρχικήUpdatesΤο Facebook Messenger λαμβάνει μια νέα γραμμή γρήγορης απάντησης

Το Facebook Messenger λαμβάνει μια νέα γραμμή γρήγορης απάντησης

Το Facebook ανακοίνωσε μια σειρά από νέες δυνατότητες για το Messenger, την εφαρμογή direct μηνυμάτων της εταιρείας. Οι νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν μια γραμμή γρήγορης απάντησης, τρία νέα chat themes και κωδικούς QR και συνδέσμους πληρωμής.

Facebook Messenger

Δείτε επίσης: Facebook: Θα λανσάρει το πρώτο του smartwatch με δύο κάμερες το 2022

Η τελευταία ενημέρωση προσθέτει τρία νέα themes στην εφαρμογή Messenger για να εξατομικεύσετε την chatting εμπειρία σας. Το πρώτο είναι για τους fans της Olivia Rodrigo και έρχεται έγκαιρα για το νέο άλμπουμ της τραδουδίστριας που ονομάζεται Sour. Διαθέτει και αυτοκόλλητα προσώπου της Olivia. Εν τω μεταξύ, το θέμα F9 γιορτάζει την 20ή επέτειο του Fast and Furious. Τέλος, το τρίτο είναι το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας των Ωκεανών που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε ουσιαστικά τους ωκεανούς του κόσμου. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα νέα θέματα στο Messenger και στο Instagram από το “Theme” κάτω από τα chat settings.

Δείτε επίσης: Facebook down: Διακοπή λειτουργίας επηρέασε τις πλατφόρμες του

Η νέα γραμμή γρήγορης απάντησης θα διευκολύνει τους χρήστες του Messenger να απαντούν γρήγορα σε περιεχόμενο πολυμέσων που κοινοποιούν οι φίλοι τους. Όταν ανοίγετε μια φωτογραφία ή βίντεο που έστειλε ο φίλος σας, θα δείτε μια νέα γραμμή γρήγορης απάντησης να εμφανίζεται στο κάτω μέρος, επιτρέποντάς σας να στείλετε μια απάντηση απευθείας από την προβολή πολυμέσων χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψετε στο κύριο chatting. Μπορείτε να σύρετε προς τα επάνω για έξοδο από την προβολή πολυμέσων και επιστροφή στο chat.

Τέλος, το Messenger φέρνει επίσης τη νέα δυνατότητα κωδικών QR και συνδέσμων πληρωμών, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να ζητούν χρήματα με το Facebook Pay από οποιονδήποτε – ακόμα και αν δεν είναι συνδεδεμένοι στο Facebook. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον προσωπικό τους κωδικό QR και στον σύνδεσμο πληρωμής στις ρυθμίσεις του Messenger στην επιλογή Facebook Pay.

Δείτε επίσης: Facebook: Η Ευρώπη ξεκινά αντιμονοπωλιακές έρευνες στην πλατφόρμα

Μπορείτε να μοιραστείτε το σύνδεσμο πληρωμής ή να επιτρέψετε σε άλλα άτομα να σαρώσουν τον κωδικό QR για να στείλουν ή να λάβουν χρήματα. Προς το παρόν, η δυνατότητα κωδικών QR και συνδέσμων πληρωμής κυκλοφορεί μόνο στους χρήστες του Messenger στις ΗΠΑ.

Πηγή πληροφοριών:

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS