ΑρχικήinetΗ επόμενη έκδοση των Windows θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου

Η επόμενη έκδοση των Windows θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Build την περασμένη εβδομάδα, η Microsoft έκανε ορισμένες αναφορές και επιδείξεις των νέων Windows της. Και τώρα ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει επίσημα τη νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος στις 24 Ιουνίου. Η εταιρεία έχει αρχίσει να στέλνει προσκλήσεις στα μέσα ενημέρωσης και αποκάλυψε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος, Satya Nadella και ο επικεφαλής προϊόντων Panos Panay θα ηγηθούν της εκδήλωσης.

Windows Microsoft

Δείτε επίσης: Η Microsoft διορθώνει τα σφάλματα στον Microsoft Edge 91

Στο Build, ο Nadella είχε δηλώσει ότι η εταιρεία δοκιμάζει το νέο λειτουργικό της σύστημα τους τελευταίους μήνες:

Θα δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες για κάθε προγραμματιστή Windows και θα καλωσορίσουμε κάθε δημιουργό που αναζητά την πιο καινοτόμο, νέα, ανοιχτή πλατφόρμα για τη δημιουργία, τη διανομή και τη δημιουργία εσόδων από εφαρμογές.” Αυτό πιθανότατα αναφέρεται σε φήμες για μια ενημέρωση του Windows Store, η οποία θα μπορούσε να διευκολύνει τους προγραμματιστές να προωθήσουν τις εφαρμογές τους στους καταναλωτές.

Δείτε ακόμα: Τα Windows 7 συνεχίζουν να είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές OS

Τι μπορούμε να περιμένουμε λοιπόν μετά τα Windows 10; Όταν κυκλοφόρησαν το 2015, αποτελούσαν έναν υπέροχο συνδυασμό των καλύτερων δυνατοτήτων από τα Windows 7 και 8. Διαθέτουν την καθαρή επιφάνεια εργασίας του πρώτου, με επιπλέον έξυπνες οθόνες αφής από το δεύτερο. Τα Windows 10 ήταν επίσης το πρώτο σημάδι για το πόσο διαφορετική ήταν η Microsoft υπό την διοίκηση του Nadella, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του CEO από τον Steve Ballmer το 2014.

Windows Microsoft

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι τα Windows 10 θα είναι δωρεάν για ένα χρόνο (και ακόμη περισσότερο για ορισμένους χρήστες), μια τεράστια αλλαγή από την προηγούμενη στρατηγική της Microsoft που χρέωνε κάθε νέα έκδοση. Με αυτόν τον τρόπο, ο Nadella ενθάρρυνε τους χρήστες να εγκαταλείψουν τα Windows 7 και 8, καθιστώντας τα Windows 10 μια πιο βιώσιμη πλατφόρμα για προγραμματιστές που ήθελαν να δημιουργήσουν σύγχρονες εφαρμογές.

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε backup Windows 10 PC σε OneDrive Cloud Storage

Είναι πιθανό η Microsoft να τοποθετήσει πολλά από τα χαρακτηριστικά διπλής οθόνης των Windows 10X (η κυκλοφορία των οποίων αναβλήθηκε) στο επόμενο λειτουργικό της σύστημα. Η εταιρεία πρέπει επίσης σαφώς να εργαστεί στην υποστήριξη των Windows για συσκευές ARM, καθώς το τρέχον λειτουργικό της σύστημα διατηρεί κορυφαίο υλικό όπως το Surface Pro X. Τώρα που η Apple έχει μεταφέρει με επιτυχία τους υπολογιστές της σε μάρκες M1 που βασίζονται σε ARM, είναι η σειρά της Microsoft να βοηθήσει τους κατασκευαστές υπολογιστών να κάνουν το ίδιο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS