ΑρχικήUpdatesMicrosoft Teams: Καλή εναλλακτική λύση για το WhatsApp

Microsoft Teams: Καλή εναλλακτική λύση για το WhatsApp

Το Microsoft Teams δεν είναι το πρώτο brand που σας έρχεται στο μυαλό αν ψάχνετε για μια εναλλακτική πλατφόρμα επικοινωνίας για το WhatsApp μετά την αμφιλεγόμενη αλλαγή πολιτικής του σχετικά με τα δεδομένα των χρηστών.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Τι είναι τα meeting notes και πως χρησιμοποιούνται;

Μέχρι στιγμής, το Teams είναι γνωστό ως η καλύτερη πλατφόρμα για συνεργασίες στο χώρο εργασίας, αλλά είναι πλέον προσωπικό να γίνετε η προτιμώμενη πλατφόρμα για να μείνετε σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους σας. Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Teams είναι πλέον διαθέσιμο και για προσωπική χρήση και είναι δωρεάν σε κινητά (Android και iOS), desktop, καθώς και στο web.

WhatsApp

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Πώς να δείτε το ιστορικό που έχετε επισκεφθεί

Λοιπόν, ποιες δυνατότητες θα έχετε στο Microsoft Teams; Μπορείτε να συνομιλήσετε με φίλους και μέλη της οικογένειας, για αρχή. Ακόμα κι αν δεν έχουν την εφαρμογή στο τηλέφωνό τους, το Teams θα σας επιτρέψει να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω SMS Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες και λίστες υποχρεώσεων απευθείας από συνομιλίες, διευκολύνοντας τη συνεργασία σε μια οικογενειακή εκδήλωση, όπως το επόμενο πάρτι μπάρμπεκιου. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε συναντήσεις και να μοιραστείτε προσκλήσεις χωρίς να αφήσετε τις συζητήσεις σας. Και σύντομα, το Teams θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις στην εφαρμογή.

Microsoft Teams WhatsApp

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Πως να καρφιτσώσετε ένα αρχείο στο επάνω μέρος της λίστας

Σε ότι αφορά τις βιντεοκλήσεις, το Teams θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε μια βιντεοκλήση με έως και 300 συμμετέχοντες δωρεάν για έως και 24 ώρες. Ωστόσο, αυτό είναι ένα προσωρινό πλεονέκτημα για την εποχή της πανδημίας και θα αποσυρθεί σύντομα. Ακόμα και μετά τη διαγραφή, το Teams θα σας επιτρέψει δωρεάν 24ωρες βιντεοκλήσεις για αλληλεπιδράσεις 1 προς 1, ενώ οι ομαδικές κλήσεις θα περιοριστούν σε 100 συμμετέχοντες για 60 λεπτά το πολύ. Και σε περίπτωση που το tile view σας υπενθυμίσει τις εξαντλητικές βιντεοκλήσεις γραφείου, το Teams έχει ένα Together Mode που αλλάζει την προβολή σε μια εικονική καφετέρια ή σαλόνι για μια πιο χαλαρή αίσθηση.

Microsoft Teams

Επιπλέον, υπάρχουν μερικές εκπληκτικές επιλογές για να εκφραστείτε όπως GIF, chat animations και emojis κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων. Και σε περίπτωση που χάσατε μια ομαδική βιντεοκλήση, μπορείτε να συνεχίσετε να διασκεδάζετε καθώς το Teams διατηρεί τη συνομιλία με βάση το κείμενο κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής βιντεοκλήσης. Μια άλλη ευκολία είναι ότι ο καθένας μπορεί να λάβει πρόσκληση για ομάδες και να συμμετάσχει σε βιντεοκλήση μέσω του διαδικτύου, ακόμη και για άτομα που δεν έχουν λογαριασμό Teams.

Ένα άλλο κουλ χαρακτηριστικό είναι ένας πίνακας ελέγχου που διατηρεί όλα τα μέσα και τα αρχεία που μοιράζονται σε μια συνομιλία σε ένα μέρος και το κάνει για κάθε συνομιλία. Και σε περίπτωση που ανησυχείτε, μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστά προφίλ για την εργασία και την οικογένεια και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους με ένα μόνο πάτημα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για όλες τις δυνατότητες του Teams στην επίσημη ανάρτηση ανακοίνωσης εδώ και να αξιολογήσετε εάν είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για εσάς.

Πηγή πληροφοριών: pocketnow.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS