ΑρχικήUpdatesΟ Google Assistant σύντομα θα προφέρει τα ονόματα με ακρίβεια

Ο Google Assistant σύντομα θα προφέρει τα ονόματα με ακρίβεια

Ο Google Assistant λαμβάνει πολλές νέες ενημερώσεις και μία από αυτές περιλαμβάνει το να μάθει ο βοηθός να προφέρει με ακρίβεια τα ονόματα.

Google Assistant

Δείτε επίσης: Πως να βρείτε το Android phone ή το iPhone σας με τον Google Assistant

Η Google ανακοίνωσε ότι έρχονται νέες λειτουργίες στον Assistant. Σύντομα θα μπορείτε να τον διδάξετε να αναγνωρίζει και να προφέρει τα ονόματα των ατόμων σωστά. Η Google έχει επίσης ενημερώσει τον Assistant για να ανταποκρίνεται σχεδόν 100% με ακρίβεια σε συναγερμούς και εργασίες χρονομέτρου. Θα είναι επίσης πιο έξυπνο να απαντάτε σε ερωτήματα βάσει των συνηθειών αναζήτησης.

Ο Google Assistant διατίθεται σε πολλές γλώσσες και τόνους, αλλά εξακολουθεί να έχει προβλήματα όσον αφορά την προφορά ονομάτων ή την κατανόηση συγκεκριμένων λέξεων. Η νέα ενημέρωση πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες οπότε από εκεί και πέρα θα μπορείτε να διδάξετε τον Assistant να «προφέρει και να αναγνωρίζει τα ονόματα των επαφών σας με τον τρόπο που τα προφέρετε εσείς». Όταν το κάνετε αυτό, ο Assistant θα ακούσει την προφορά σας και θα το θυμάται, αλλά η εγγραφή της φωνής σας δεν θα διατηρηθεί, είπε η Google σε ένα blog. Αυτή η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη πρώτα στα Αγγλικά.

Δείτε επίσης: Πώς να στείλετε ηχητικά μηνύματα με το Goοgle Assistant;

Η Google είπε ότι έχει ανακατασκευάσει πλήρως τα μοντέλα NLU του Assistant, ώστε να μπορεί να κατανοήσει με ακρίβεια όταν ορίζετε χρονοδιακόπτες για διαφορετικές εργασίες περίπου την ίδια ώρα. “Αυτή η αναβάθμιση χρησιμοποιεί τεχνολογία machine learning που υποστηρίζεται από το υπερσύγχρονο BERT, μια τεχνολογία που εφηύραμε το 2018 και πρωτο-κυκλοφορήσαμε στο Search η οποία καθιστά δυνατή την επεξεργασία λέξεων σε συσχετισμό με όλες τις άλλες λέξεις σε μια πρόταση, αντί για μία-μία κατά σειρά”, εξήγησε η Google στο blog της.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τον Goοgle Assistant χωρίς να ξεκλειδώσετε την οθόνη της Android συσκευής σας

Η Google είπε ότι εφάρμοσε το BERT για να βελτιώσει τις συνομιλίες με τον Assistant. Ο Assistant θα χρησιμοποιήσει τις προηγούμενες αλληλεπιδράσεις σας και επίσης αυτό που εμφανίζεται στο τηλέφωνό σας ή στην έξυπνη οθόνη για να απαντήσει στις επόμενες ερωτήσεις σας. Θα μπορεί επίσης να κατανοήσει τις ερωτήσεις με βάση αυτό που βλέπετε στην οθόνη του τηλεφώνου ή του tablet σας.

Πηγή πληροφοριών: tech.hindustantimes.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS