ΑρχικήUpdatesChrome 90: Θα αποκτήσει δυνατότητα real time παρακολούθησης τιμών

Chrome 90: Θα αποκτήσει δυνατότητα real time παρακολούθησης τιμών

Ο Google Chrome 90 κυκλοφόρησε πρόσφατα στο σταθερό κανάλι. Φέρνει πολλές νέες δυνατότητες και βελτιώσεις, όπως η από προεπιλογή φόρτωση της έκδοσης HTTPS των ιστότοπων, η προσθήκη υποστήριξης για κωδικοποιητή AV1 για την ενεργοποίηση βιντεοκλήσεων σε αργές συνδέσεις, τη δυνατότητα απευθείας σύνδεσης ατόμων με επισημασμένο κείμενο σε μια ιστοσελίδα και πολλά άλλα. Όπως πάντα, η Google δοκιμάζει και ορισμένες δυνατότητες που ενδέχεται να κυκλοφορήσουν σε κάποια μελλοντική έκδοση του Chrome. Μία τέτοια λειτουργία είναι σε εξέλιξη και είναι η δυνατότητα παρακολούθησης τιμών.

chrome 90

Δείτε επίσης: Η λειτουργία Live Caption της Google διατίθεται στα Chromebook

Ορισμένοι χρήστες στο Chrome 90 βλέπουν μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις πτώσεις τιμών σε διάφορους ιστότοπους. Αυτή η λειτουργία εμφανίστηκε σε κάποιους χρήστες στη σελίδα επισκόπησης καρτελών. Μπορείτε να ελέγξετε αν είναι διαθέσιμη για εσάς κάνοντας κλικ στο κουμπί tab και, στη συνέχεια, πατώντας το μενού με τις τρεις κουκκίδες στη δεξιά γωνία. Εάν είναι διαθέσιμο σε εσάς, θα πρέπει να δείτε στη λίστα τη νέα επιλογή “Track prices”.

Δείτε επίσης: Chrome 90: Μπορείτε να μοιράζεστε επισημασμένο κείμενο από web pages

Εάν δεν εντοπίσετε τη λειτουργία εκεί, μην ανησυχείτε, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο chrome://flags/#enable-tab-grid-layout, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε την επιλογή “Enabled Price notifications” από τη λίστα. Τώρα, επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης και μεταβείτε ξανά στο UI επισκόπησης καρτελών και θα πρέπει να δείτε την επιλογή της παρακολούθησης τιμών. Εάν εξακολουθεί να μην εμφανίζεται εκεί, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε ξανά τον Chrome.

Δείτε επίσης: Η Google κυκλοφόρησε τον Chrome 90 με HTTPS από προεπιλογή

Σε ότι αφορά το ίδιο το χαρακτηριστικό, αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να κάνει τίποτα. Από την περιγραφή του, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι θα σας επιτρέψει να “βλέπετε τις πτώσεις τιμών στα tabs σας” και θα σας στέλνει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις διακυμάνσεις των τιμών. Ωστόσο, το πως ακριβώς θα λειτουργήσει ή εάν θα λειτουργεί σε κάθε ιστότοπο παραμένει μυστήριο.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS