ΑρχικήUpdatesSmartThings Find: Σας προειδοποιεί εάν ένα Galaxy SmartTag σας ακολουθεί

SmartThings Find: Σας προειδοποιεί εάν ένα Galaxy SmartTag σας ακολουθεί

Θέλοντας να ανταγωνιστεί τα Apple AirTags, η Samsung κυκλοφόρησε τα Galaxy SmartTags πέρυσι για να προσφέρει μια εναλλακτική λύση στα δημοφιλή tracker Tile. Τα αξεσουάρ με δυνατότητα Bluetooth συνεργάστηκαν με το βελτιωμένο SmartThings Find της Samsung, προκειμένου να δημιουργηθεί ουσιαστικά ένα δίκτυο χρηστών πολλών πηγών που να μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τυχόν χαμένων αντικειμένων, ακόμα κι αν βρίσκονται εκτός της εμβέλειας του Bluetooth. Αυτό το σύστημα έχει δημιουργήσει και ορισμένα ερωτήματα που αφορούν το απόρρητο τα οποία θα αντιμετωπίσει η Samsung την επόμενη εβδομάδα με μια σημαντική ενημέρωση στο SmartThings.

SmartThings Find

Δείτε επίσης: Αγοράστε ένα Samsung Galaxy A21 με μόλις 126 ευρώ

Υπάρχουν στην πραγματικότητα δύο πράγματα που θα φτάσουν μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωση. Την επόμενη εβδομάδα, το Bixby θα επιτρέπει την hands-free αναζήτηση που θα ενεργοποιείται με την φωνή για τα Galaxy SmartTags. Μπορείτε να ζητήσετε από το Bixby να αναζητήσει ένα αντικείμενο που είναι συνδεδεμένο σε ένα SmartTag με ένα ψευδώνυμο και ο ήχος του ringtone θα χτυπήσει, εάν το αντικείμενο βρίσκεται κοντά.

Δείτε επίσης: 28 Απριλίου: Η Samsung θα λανσάρει την «πιο ισχυρή συσκευή Galaxy»

Το πιο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό, ωστόσο, μπορεί να είναι το «Unknown Tag Search». Το Smart things μπορεί να βρει το αγαπημένο σας αντικείμενο, διατηρώντας το απόρρητο της θέσης του, μέσω άλλων Galaxy χρηστών που έχουν επιτρέψει στο Smart things να μοιράζεται η τοποθεσία τους ως κοντινή τοποθεσία απολεσμένων συσκευών.

Δείτε επίσης: Με το iTest μπορείτε να μετατρέψετε το iPhone σας σε Samsung Galaxy!

Η Samsung προσπαθεί να διαβεβαιώσει τους χρήστες ότι, εκτός αυτής της δραστηριότητας “καταδίωξης”, τα Galaxy SmartTags και SmartThings Find έχουν σχεδιαστεί για να είναι ασφαλή και ιδιωτικά. Τα δεδομένα χρήστη υπόσχονται να κρυπτογραφούνται και να προστατεύονται μέσω ενός τυχαίου αναγνωριστικού που αλλάζει κάθε 15 λεπτά. Επιπλέον, η τοποθεσία του SmartTag υπόσχεται επίσης να μην αποκαλυφθεί σε κανέναν άλλο εκτός από τον κάτοχο του tracker.

Πηγή πληροφοριών: slashgear.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS