ΑρχικήinetFacebook and Instagram down: Χιλιάδες χρήστες εκτός σύνδεσης

Facebook and Instagram down: Χιλιάδες χρήστες εκτός σύνδεσης

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Facebook, όπως και το Instagram, βγήκαν εκτός λειτουργίας σε ορισμένες περιοχές χθες το βράδυ, αφήνοντας χιλιάδες χρήστες εκτός σύνδεσης.

Δείτε επίσης: 24 ώρες χωρίς social media, email, videogames: Challenge των 2,400 $

Facebook Instagram

Οι χρήστες ανέφεραν προβλήματα στα δύο μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο.

Το Facebook άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα γύρω στις 5:30 μ.μ. (ανατολική ζώνη ώρας), με προβλήματα να εμφανίζονται τόσο στο ίδιο το Facebook όσο και σε ιστότοπους που ανήκουν στο Facebook, όπως το Messenger και το Instagram, σε διάφορες περιοχές σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το Downdetector.com.

Ένα μήνυμα που εμφανίστηκε σε πολλούς χρήστες έλεγε: “Λυπούμαστε, κάτι πήγε στραβά” και στην εφαρμογή κάτω από ειδήσεις και ομάδες, ένα μήνυμα έλεγε ότι οι σελίδες δεν ήταν διαθέσιμες και ότι “μπορεί να οφείλεται σε τεχνικό σφάλμα που προσπαθούμε να διορθώσουμε.

Δείτε ακόμα: Donald Trump: Θα επιστρέψει στα social media με δική του πλατφόρμα;

Πάνω από 60.000 χρήστες δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Facebook, ενώ 38.000 είχαν προβλήματα στο Instagram, σύμφωνα με το DownDetector.

Ωστόσο τώρα φαίνεται ότι η υπηρεσία στους ιστότοπους κοινωνικών μέσων έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Ένας εκπρόσωπος του Facebook είπε αργότερα σε μια δήλωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: “Νωρίτερα σήμερα, μια αλλαγή διαμόρφωσης είχε σαν αποτέλεσμα οι υπηρεσίες του Facebook να μην είναι διαθέσιμες σε ορισμένα άτομα. Διερευνήσαμε και επιλύσαμε γρήγορα το πρόβλημα. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.

Δείτε επίσης: Catfishing και Social Media: Ενδείξεις απάτης και τρόποι προστασίας

Όταν και οι δύο εφαρμογές σταμάτησαν να λειτουργούν σωστά, οι χρήστες στράφηκαν στο Twitter για να ενημερώσουν σχετικά με το ζήτημα και να ελέγξουν εάν κι άλλοι χρήστες αντιμετώπιζαν τα ίδια τεχνικά προβλήματα.

Πριν από μια εβδομάδα, το Instagram είχε αντιμετωπίσει ξανά προβλήματα, αφήνοντας πολλούς χρήστες σε όλο τον κόσμο εκτός σύνδεσης, λόγω μίας μυστηριώδους διακοπής στη λειτουργία του.

Η πλειονότητα των καταγγελιών αφορούσε στο ότι δεν μπορούσαν να φορτωθούν σωστά οι ειδήσεις.

Ωστόσο, ένας μεγάλος αριθμός χρηστών προειδοποίησε επίσης για προβλήματα σύνδεσης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS