Αρχικήinet24 ώρες χωρίς social media, email, videogames: Challenge των 2,400 $

24 ώρες χωρίς social media, email, videogames: Challenge των 2,400 $

Στις μέρες μας είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια ζωή χωρίς οθόνες… αλλά τι γίνεται αν πρόκειται απλά για 24 ώρες; Μια ολόκληρη μέρα χωρίς social media, email, βιντεοπαιχνίδια ή ειδήσεις. Μία εταιρεία είναι πρόθυμη να σας δώσει 2.400 $, αν είστε σε θέση να καταφέρετε το challenge.

challenge

Η Reviews.org – μια εταιρεία που αξιολογεί προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το σπίτι σας πιο έξυπνο – πραγματοποιεί μια “Digital Detox Challenge”, όπου οι τυχεροί διαγωνιζόμενοι θα πληρώθουν 2.400 δολάρια για να μην ασχοληθούν καθόλου με οποιαδήποτε τεχνολογική συσκευή  για 24 ώρες.

Μάθετε επίσης: Πανδημία: Πως η wearable τεχνολογία βοήθησε τους αθλητές;

Οποιοδήποτε άτομο στις ΗΠΑ που είναι πάνω από 18 ετών και θέλει να καταφέρει το challenge  ενθαρρύνεται να υποβάλει αίτηση στην εταιρεία.

Αυτοί που θα επιλέξει η εταιρεία για να συμμετέχουν στο challenge θα λάβουν ένα χρηματοκιβώτιο για να αποθηκεύσουν όλες τους τις τεχνολογικές συσκευές για αυτές τις 24 ώρες, μαζί με μια δωροκάρτα της Amazon των 200 δολαρίων για να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός «κιτ επιβίωσης χωρίς τεχνολογικές συσκευές». Ο challenger θα επιλέξει μια ημέρα εντός μιας δεδομένης περιόδου δύο εβδομάδων για να ξεκινήσει το 24-ώρο challenge.

Δείτε επίσης: Τεχνολογία AI διαβάζει τα συναισθήματα των παιδιών ενώ κάνουν μάθημα

Η τεχνολογία δεν περιλαμβάνει το φούρνο μικροκυμάτων σας, αλλά περιλαμβάνει κινητά τηλέφωνα, tablet, έξυπνα ρολόγια, τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών/φορητές συσκευές gaming, υπολογιστές ή laptops, έξυπνες οικιακές συσκευές όπως έξυπνα ηχεία και οποιαδήποτε wearable τεχνολογία.

Δείτε επίσης: ΕΕ: Νέοι νόμοι απαιτούν τεχνολογία που θα διαρκεί 10 χρόνια

Στο τέλος της περιόδου των 24 ωρών, οι συμμετέχοντες θα υποβάλουν αναφορές χρόνου οθόνης από τις τεχνολογικές τους συσκευές για να αποδείξουν ότι δεν άγγιξαν τις οθόνες τους για μια ολόκληρη ημέρα.

Νομίζετε ότι είστε έτοιμοι για την πρόκληση; Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το 2021 Digital Detox Challenge σε αυτό εδώ το link. Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές έως τις 3 μ.μ. EST στις 26 Μαρτίου και οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν στις 29 Μαρτίου.

Δεν είναι σαφές πόσα άτομα θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο challenge.

Σε αυτό το link μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το 2021 Digital Detox Challenge.

Πηγή πληροφοριών: clickondetroit.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS