ΑρχικήHow ToΠώς να εισάγετε ένα βίντεο του YouTube σε ένα έγγραφο Word

Πώς να εισάγετε ένα βίντεο του YouTube σε ένα έγγραφο Word

Η χρήση ενός συνδυασμού μέσων στο Word έγγραφο σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το έγγραφό σας πιο ελκυστικό. Δείτε πώς μπορείτε να εισάγετε ένα βίντεο του YouTube σε ένα έγγραφο του Microsoft Word.

Για να εισαγάγετε ένα βίντεο του YouTube στο έγγραφο του Word, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στον ιστότοπο του YouTube. Αναζητήστε το βίντεο του YouTube που θέλετε να χρησιμοποιήσετε πληκτρολογώντας το όνομα του βίντεο στη γραμμή αναζήτησης. Κάντε κλικ στο κουμπί αναζήτησης ή απλά πατήστε Enter.

Επιλέξτε το βίντεο από τα αποτελέσματα αναζήτησης κάνοντας κλικ σε αυτό.

Δείτε επίσης: Το YouTube αποκρύπτει τα dislike για να προστατέψει τους δημιουργούς

YouTube

Στη συνέχεια, επισημάνετε τη διεύθυνση URL του βίντεο στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης κάνοντας κλικ και σέρνοντας τον κέρσορα πάνω από το κείμενο. Κάντε δεξί κλικ και στη συνέχεια επιλέξτε “Copy” από το μενού περιβάλλοντος.

Δείτε επίσης: Δωρεάν Youtube Proxy 2021: Πως να ξεμπλοκάρετε το YouTube

Εναλλακτικά, μπορείτε να αντιγράψετε τον κώδικα ενσωμάτωσης του βίντεο. Για να λάβετε τον κώδικα ενσωμάτωσης, κάντε κλικ στο “Share” κάτω από το βίντεο.

Στο παράθυρο Share, επιλέξτε “Embed”.

YouTube

Θα εμφανιστεί το παράθυρο Embed Video. Κάντε κλικ στο “Copy” για να αντιγράψετε τον κώδικα στο πρόχειρο σας. Προαιρετικά, εάν θέλετε να ξεκινήσετε το βίντεο από μια συγκεκριμένη ώρα, επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο “Start At” και εισάγετε την επιθυμητή ώρα.

Δείτε επίσης: Πώς να ξεμπλοκάρετε το YouTube ώστε να βλέπετε όλα τα βίντεο;

Με τη διεύθυνση URL ή τον κώδικα ενσωμάτωσης που αντιγράφεται στο πρόχειρο, ανοίξτε το Word.

Από την επάνω γραμμή εργαλείων, κάντε κλικ στην καρτέλα “Insert” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Online Video” στην ομάδα Media.

YouTube

Θα εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου Insert a Video. Κάντε επικόλληση (Ctrl + V ή δεξί κλικ> Επικόλληση) της διεύθυνσης URL ή του κώδικα ενσωμάτωσης στο πλαίσιο κειμένου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Insert”.

Το βίντεο θα εισαχθεί τώρα στο έγγραφο του Word. Κάνοντας κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής, το βίντεο θα εμφανιστεί στο προσκήνιο ενώ το φόντο θα είναι αχνό. Πατήστε ξανά το κουμπί της αναπαραγωγής.

YouTube

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS