ΑρχικήinetTesla Semi: Το νέο κτίριο της Νεβάδα θα κατασκευάζει 5 ηλεκτρικά φορτηγά...

Tesla Semi: Το νέο κτίριο της Νεβάδα θα κατασκευάζει 5 ηλεκτρικά φορτηγά την εβδομάδα

Ένα νέο εργοστάσιο Tesla Semi, το οποίο κατασκευάζεται κοντά στο Gigafactory Nevada, θα μπορεί να παράγει πέντε ηλεκτρικά φορτηγά την εβδομάδα, σύμφωνα με πηγές.

Tesla Semi ηλεκτρικά φορτηγά

Μετά τα ασαφή σχόλια του Elon Musk σχετικά με τον περιορισμό του προγράμματος Tesla Semi από την παραγωγή μπαταρίων, δεν υπήρχε μία ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το τι θα γίνει με την παραγωγή των ηλεκτρικών φορτηγών.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck update: Ο Elon Musk δίνει ένα στοιχείο για το σχεδιασμό

Πέρυσι η Tesla πήρε στην κατοχή της ένα μεγάλο κτήριο άνω των 46.000 τετραγωνικών μέτρων στο βιομηχανικό πάρκο όπου βρίσκεται το Tesla Gigafactory Nevada.

Εκείνη την εποχή, δεν ήταν ακόμα σίγουρο ποιο ήταν το σχέδιο της αυτοκινητοβιομηχανίας για το κτίριο, αλλά υπήρχαν ενδείξεις ότι είχε σχέση με την παραγωγή του Tesla Semi.

Τώρα επιβεβαιώνεται ότι το κτίριο, το οποίο βρίσκεται στο 550 Milan Drive, δίπλα σε ένα άλλο κτίριο που χρησιμοποιείται ως αποθήκη από την Tesla, στεγάζει μια νέα γραμμή παραγωγής του Tesla Semi που αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται από την αυτοκινητοβιομηχανία.

Δείτε ακόμα: Tesla Semi: Το Gigafactory της Tesla στη Νεβάδα αναζητά προσωπικό

Tesla Semi ηλεκτρικά φορτηγά

Αξιόπιστες πηγές που γνωρίζουν πολλά σχετικά με το θέμα, είπαν ότι η Tesla κατασκευάζει μια σειρά παραγωγής Tesla Semi χαμηλού όγκου στο κτίριο.

Μόλις ολοκληρωθεί, αναμένουν ικανότητα παραγωγής πέντε ηλεκτρικών φορτηγών Tesla Semi την εβδομάδα.

Το σχέδιο προβλέπει παραγωγή μεγάλο όγκου στο Gigafactory Austin, όταν η Tesla μπορέσει επίσης να αυξήσει την παραγωγή μπαταριών εκεί.

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγαλύτερη παραγωγή Tesla Semi από ό, τι περίμεναν οι περισσότεροι άνθρωποι, ειδικά μετά τα πρόσφατα σχόλια του Musk.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Δίνει $ 100 εκατ. για την καλύτερη τεχνολογία δέσμευσης CO2

Αν και αυτή η πρόβλεψη αποδειχθεί ακριβής και η Tesla μπορέσει να επιτύχει αυτόν τον στόχο έως το τέταρτο τρίμηνο, θα κατασκευαστούν 60 ηλεκτρικά φορτηγά της εταιρείας φέτος.

Αυτό θα ήταν μια καλή αρχή για το πρόγραμμα, το οποίο είχε πολλές καθυστερήσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Φυσικά, ο στόχος είναι για πολύ υψηλότερη παραγωγή μόλις το πρόγραμμα μετακινηθεί στο Gigafactory Austin και η Tesla μπορεί να φτάσει σε παραγωγή μεγάλου όγκου μπαταριών 4680.

Ο Musk ανέφερε, ότι η Tesla θα μπορούσε τελικά να παράγει μέχρι και 100.000 ηλεκτρικά ημιφορτηγά το χρόνο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnewsgr.kinsta.cloud
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS