ΑρχικήinetTesla Cybertruck update: Ο Elon Musk δίνει ένα στοιχείο για το σχεδιασμό

Tesla Cybertruck update: Ο Elon Musk δίνει ένα στοιχείο για το σχεδιασμό

Η Tesla πρόκειται να αποκαλύψει σύντομα μια updated version του Cybertruck, και ο Elon Musk αποφάσισε να δώσει ένα μικρό στοιχείο μετά από προτροπή ενός χρήστη του Twitter.

Δείτε επίσης: Το Tesla Cybertruck θα μπορεί να τροφοδοτήσει ένα τροχόσπιτο

Tesla Cybertruck

Η εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων παρουσίασε το Cybertruck τον Νοέμβριο του 2019, αλλά το όχημα δεν θα εμφανιστεί στην αγορά πριν από τα τέλη του 2021.

Οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες που αποκαλύπτουν πρωτότυπα οχήματα, κάνουν πολλές αλλαγές στις μεταγενέστερες εκδόσεις παραγωγής. Ωστόσο, η Tesla τείνει να φέρνει στην αγορά, οχήματα που μοιάζουν πολύ με τις αρχικές τους ιδέες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται τροποποιήσεις κατά τη διαδικασία παραγωγής, αφού η εταιρεία στοχεύει στις βελτιώσεις. Αυτό φαίνεται να ισχύει και για το Cybertruck.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, έχει αναφέρει κάποιες αλλαγές από το Νοέμβριο του 2019. Είχε ειπωθεί μάλιστα ότι μπορεί να γινόταν μια αλλαγή στο σχεδιασμό ώστε το Cybertruck να είναι λίγο πιο μικρό, αλλά ο Musk αναίρεσε αυτό το σχέδιο μετά από ένα design review τον Μάιο του 2020.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Η Tesla δεν θα κοινοποιούσε ποτέ data στην Κίνα ή στις ΗΠΑ

Elon Musk

Ωστόσο, αναμένονται ορισμένες τροποποιήσεις στο σχεδιασμό και τις διαστάσεις.

Η αποκάλυψη της updated version του Cybertruck ήταν προγραμματισμένη για τα τέλη του περασμένου έτους, αλλά έχει καθυστερήσει. Πριν μερικές ημέρες, ο Musk δήλωσε ότι πιθανότατα θα παρουσιαστεί το επόμενο τρίμηνο.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: θα διαθέτει το ίδιο ατσάλι με διαστημόπλοιο της SpaceX

Χθες, όμως, ζητήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο να δώσει ένα στοιχείο σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση του Tesla Cybertruck και εκείνος απάντησε:

Απ’ ότι φαίνεται, το νέο Cybertruck δεν θα είναι εξοπλισμένο με λαβές πόρτας.

Το original Cybertruck prototype ήταν εξοπλισμένο με τις ίδιες λαβές που βρίσκονταν και στο αρχικό Model S.

Κατά την οδήγηση, παραμένουν στο “σώμα του οχήματος”, αλλά εμφανίζονται όταν πλησιάζει το όχημα κάποιος που έχει το κλειδί ή όταν κάποιος πιέσει πάνω στη λαβή, όταν το όχημα είναι ξεκλείδωτο.

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό τι σκοπεύει να κάνει η Tesla με τις λαβές, αλλά η εταιρεία εργάζεται για το αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο πορτών ήδη από το 2015. Μια τέτοια τεχνολογία μπορεί τεχνικά να αντικαταστήσει εντελώς τις λαβές των θυρών.

Πηγή: Electrek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS