ΑρχικήinetΕντοπίστηκε το νέο prototype του Tesla Semi πριν από την κυκλοφορία του

Εντοπίστηκε το νέο prototype του Tesla Semi πριν από την κυκλοφορία του

Το ολοκαίνουργιο prototype του Tesla Semi εντοπίστηκε μεταξύ του εργοστασίου της Tesla Fremont και του Gigafactory Nevada πριν από την έναρξη της παραγωγής του.

Tesla Semi

Tesla Semi

Όταν αποκαλύφθηκε το Τesla Semi το 2017, η αυτοκινητοβιομηχανία είπε ότι το ηλεκτρικό φορτηγό θα ήταν διαθέσιμο το 2019.

Μετά από μερικές καθυστερήσεις, η Tesla μίλησε για “παραγωγή χαμηλού όγκου στα τέλη του 2020, αλλά το χρονοδιάγραμμα μεταφέρθηκε για το 2021.” Το περασμένο καλοκαίρι, ο CEO Elon Musk είπε στους υπαλλήλους του ότι «ήρθε η ώρα το Τesla Semi να παραχθεί μαζικά».

Ο CEO είπε αργότερα ότι το Τesla Semi θα κατασκευαστεί στο Gigafactory Texas στο Ώστιν.

Όμως, έχουμε δει ενδείξεις ότι η Τesla ετοιμάζεται να παράγει μερικές μονάδες του Τesla Semi στο Gigafactory Nevada.

Κατά την έκθεση κερδών της Tesla την περασμένη εβδομάδα, ο Musk είπε ότι το Τesla Semi είναι έτοιμο για παραγωγή, αλλά η αυτοκινητοβιομηχανία δεν μπορεί να επιτύχει μια μεγάλη παραγωγή έως ότου αυξήσει την παραγωγή των κυψελοειδών μπαταριών 4680.

Νέο Tesla Semi Prototype

Έχουμε δει μόνο δύο prototypes του Τesla Semi τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά τώρα φαίνεται πως η Τesla δημιούργησε ένα νέο.

Το prototype εντοπίστηκε από τον χρήστη του Twitter The Kilowatts που μεταφέρθηκε στο Σακραμέντο:

Tesla Semi

Το νέο όχημα μοιάζει πολύ με τα αρχικά δύο prototypes, αλλά φαίνεται να έχει κάποιες μικρές βελτιώσεις στο σχεδιασμό. Θα μπορούσε να είναι ένα beta prototype ή ακόμη και ένα release candidate.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS