ΑρχικήinetΕκπρόσωπος της Ford: Το Full Self-Driving της Tesla είναι «vaporware»

Εκπρόσωπος της Ford: Το Full Self-Driving της Tesla είναι «vaporware»

Ένας επίσημος εκπρόσωπος της Ford ονόμασε το πακέτο «Full Self-Driving» της Tesla ως «vaporware» σε μια διαμάχη που είχε με έναν επενδυτή της Tesla.

Ford tesla vaporware

Αρχικά αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να μην γνωρίζουν τι σημαίνει το vaporware οπότε ας δούμε τον επίσημο ορισμό: Στον κλάδο των υπολογιστών, το vaporware είναι ένα προϊόν, συνήθως hardware ή software, το οποίο ανακοινώνεται στο ευρύ κοινό, αλλά είτε αργεί να κυκλοφορήσει ή δεν κατασκευάζεται ποτέ ούτε ακυρώνεται επίσημα. Η χρήση της λέξης έχει διευρυνθεί για να συμπεριλάβει προϊόντα όπως τα αυτοκίνητα.

Οι άνθρωποι των αυτοκινητοβιομηχανιών που κάνουν τις δημόσιες τοποθετήσεις είναι γενικά πολύ προσεκτικοί με αυτά που λένε, ειδικά όταν πρόκειται για τον ανταγωνισμό, επειδή είναι επίσημοι εκπρόσωποι της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Η Tesla δεν θα κοινοποιούσε ποτέ data στην Κίνα ή στις ΗΠΑ

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο νιώσαμε μια έκπληξη αφού είδαμε την διαφωνία μεταξύ του Mike Levine, διευθυντή επικοινωνίας της Ford Βόρειας Αμερικής και του Ross Gerber, ενός επενδυτή της Tesla.

Δείτε επίσης: Ευρώπη: Η Ford δεσμεύεται να πουλάει μόνο EV έως το 2030

Ο Levine ηγείται των επικοινωνιών της Ford για αυτοκίνητα, φορτηγά, SUV και ηλεκτροκίνητα οχήματα στη Βόρεια Αμερική, σύμφωνα με προφίλ του στο LinkedIn.

Ο Gerber τον tag-άρε σε ένα σχόλιο στο Twitter που σύγκρινε το Mustang Mach-E με το Tesla Model Y λέγοντας ότι οι αντιπρόσωποι της Ford χρέωναν επιπλέον τέλη για το νέο ηλεκτρικό SUV.

Ο Levine απάντησε λέγοντας ότι τα ίδια τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συγκρίνουν τα οχήματα της Tesla με το Mach-E και ότι η Tesla «προσεγγίζει» τους πελάτες με το Full Self-Driving «Vaporware»:

Σε επακόλουθα tweets, ο Levine προσφέρθηκε να βοηθήσει όποιον ενδιαφέρεται για το Mustang Mach-E να βρει άλλο αντιπρόσωπο εάν χρεωνόταν με επιπλέον ποσά.

Δείτε επίσης: Ford: Επιλέγει την Google ως πάροχο cloud υπηρεσιών

Η Ford εξέτασε το πρόβλημα και δημιούργησε μια λίστα με αντοπροσωπείες που έχουν δεσμευτεί να μην κάνουν markup στο Mustang Mach-E.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS