ΑρχικήyoutubeOppo Find X3 Pro: Όλα τα χαρακτηριστικά του κορυφαίου smartphone

Oppo Find X3 Pro: Όλα τα χαρακτηριστικά του κορυφαίου smartphone

Πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι η κινεζική εταιρεία Oppo είναι μια εταιρεία που έχει συνδυαστεί με την καινοτομία. Αυτή η καινοτομία είναι φανερή στα περισσότερα προϊόντα της. Αυτό ισχύει και για το νέο κορυφαίο smartphone της, το Oppo Find X3 Pro. Πέρα από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό, το νέο Find εντυπωσιάζει και με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαίτερες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί για τη διαχείριση χρωμάτων.

Χρήσιμη πληροφορία: Ποιο είναι το καλύτερο antivirus για το Android smartphone σας;

Oppo Find X3 Pro

Η διαχείριση χρωμάτων είναι ένα από τα χαρακτηριστικά, που το ξεχωρίζει από τα περισσότερα smartphones.

Με το Oppo Find X3 Pro θα μπορείτε να τραβήξετε και να δείτε 1 δισεκατομμύριο χρώματα με το πάτημα ενός κουμπιού, κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε πουθενά αλλού, όχι τόσο εύκολα, τουλάχιστον.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του Oppo Find X3 Pro:

Το smartphone διαθέτει μια curved OLED οθόνη 6,7 ιντσών, υψηλής ανάλυσης και με ρυθμό ανανέωσης από 10Hz έως 120ΗZ. Ζυγίζει μόλις 193 γραμμάρια και έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να προστατεύει αποτελεσματικά τα βασικά του χαρακτηριστικά. Διαθέτει επικάλυψη Gorilla Glass 5 και έχει λάβει πιστοποίηση (IP68) για ανθεκτικότητα στο νερό και τη σκόνη.

Αυτό που το καθιστά ιδιαίτερο, είναι ότι στο πίσω μέρος υπάρχουν τέσσερις κάμερες που σας επιτρέπουν να απαθανατίσετε τον κόσμο γύρω σας με 10-bit color.

Η υποστήριξη 10-bit color ισχύει τόσο κατά τη λήψη φωτογραφιών όσο και κατά την προβολή τους στην οθόνη και την αποθήκευσή τους στο smartphone.

smartphone χαρακτηριστικά

Όσον αφορά στο σύστημα τετραπλής κάμερας στο πίσω μέρος, το smartphone διαθέτει βασική κάμερα και μια κάμερα με ευρυγώνιο φακό που βασίζονται στον ίδιο αισθητήρα της Sony IMX766 με ανάλυση 50MP. Αυτό σημαίνει πως οι φωτογραφίες και από τους δύο αισθητήρες θα έχουν την ίδια υψηλή ποιότητα.

Ανάμεσα στους αισθητήρες υπάρχει και μια microscope κάμερα 3MP, που επιτρέπει να δείτε λεπτομέρειες, που δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι. Η Oppo λέει πως η microscope κάμερα υποστηρίζει μεγέθυνση έως 60x, ώστε ο χρήστης να μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες όπως τα sub-pixels μιας οθόνης. Ο φακός διαθέτει και περιμετρικό φως (ring light) για ακόμη καλύτερη φωτεινότητα.

Τέλος το σύστημα τετραπλής κάμερας ολοκληρώνεται με έναν φωτογραφικό τηλεφακό 13MP με οπτικό ζουμ 2x. Ο φακός θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας σε φωτογραφίες μικρής και μεσαίας απόστασης, αλλά θα υστερεί σε σύγκριση με το οπτικό ζουμ 5x του προηγούμενου κορυφαίου smartphone της Oppo.

Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει μια κάμερα 32MP για τη λήψη υπέροχων selfies.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Oppo Find X3 Pro τρέχει Android 11, διαθέτει 8 πυρήνες και τροφοδοτείται από το Snapdragon 888 chipset με 5G modem και υποστήριξη για δεκατρία 5G bands.

Δείτε επίσης: Η Huawei θα χρεώνει τους κατασκευαστές smartphone που χρησιμοποιούν την 5G πατέντα της

Επίσης, διαθέτει 12GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο, καθώς και μπαταρία 4.500mAh με την τελευταία γρήγορη φόρτιση 65W VOOC. Συγκεκριμένα προσφέρει γρήγορη φόρτιση 65W, γρήγορη ασύρματη φόρτιση 30W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 10W.

Δείτε επίσης: Motorola: Παρουσιάζει την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Motorola One Hyper

Τέλος, το smartphone είναι εξοπλισμένο με fingerprint reader και στερεοφωνικά ηχεία Dolby Atmos.

Το Find X3 Pro θα πωληθεί σε πολλές διεθνείς αγορές και η Oppo προσφέρει δωρεάν παγκόσμια εγγύηση. Είναι καλό που το κάνει αυτό η Oppo, καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που απασχολούν τους χρήστες, όταν σκέφτονται να αγοράσουν ένα κινεζικό τηλέφωνο.

Σε αντίθεση με τα Galaxies και τα iPhone, το Oppo Find X3 Pro έρχεται σε ένα μεγάλο κουτί γεμάτο με πράγματα. Εκτός από το smartphone, οι αγοραστές παραλαμβάνουν έναν φορτιστή 65W VOOC 2.0 και ένα καλώδιο USB-A-to-C που θα βοηθήσει να φτάσετε στη μέγιστη ισχύ.

Το κουτί περιέχει επίσης ένα ακουστικό τύπου USB-C EarPods και μια μαύρη προστατευτική θήκη από καουτσούκ με ωραίο ματ φινίρισμα.

Πηγή: GSMArena.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS