ΑρχικήHow ToΠώς να δημιουργήσετε με γρήγορο τρόπο QR codes με το Bing

Πώς να δημιουργήσετε με γρήγορο τρόπο QR codes με το Bing

Αν χρειαστεί ποτέ να δημιουργήσετε έναν QR code, αλλά δεν ξέρετε πως, η Microsoft διαθέτει ένα εύχρηστο εργαλείο διαθέσιμο σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης μέσω της μηχανής αναζήτησης Bing. Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Bing

Αρχικά, ανοίξτε τον web browser και πληκτρολογήστε bing.com στη γραμμή διευθύνσεών για να επισκεφθείτε τον ιστότοπο Bing. Προς το παρόν, αυτό το τέχνασμα λειτουργεί μόνο σε desktop browsers.

Στο πλαίσιο αναζήτησης του Bing, πληκτρολογήστε “generate qr code” και πατήστε Enter.

Bing

Στα αποτελέσματα, κάντε scroll προς τα κάτω μέχρι να δείτε το QR generator box στη σειρά.

Κάντε κλικ στο πλαίσιο εισαγωγής κειμένου και πληκτρολογήστε αυτό που θέλετε να αποθηκευτεί στον QR code. Συνήθως, είναι ένα web link, αλλά και τα QR codes μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για άλλους τύπους πληροφοριών, ανάλογα με την εφαρμογή.

Μετά από αυτό, μπορείτε να ελέγξετε ξανά τον κωδικό σαρώνοντάς τον με τη συσκευή που προτιμάτε. Εάν λειτουργεί, μπορείτε να αποθηκεύσετε τον QR code ως αρχείο εικόνας στον τοπικό υπολογιστή σας κάνοντας δεξί κλικ στον QR code και επιλέγοντας “Save As” στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Μετά από αυτό, μοιραστείτε την εικόνα του QR code με όποιον τρόπο θέλετε. Μπορείτε ακόμη και να την εκτυπώσετε. Ωραίος και εύκολος τρόπος!

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS