ΑρχικήrapidalertSecNews discord server: Join το μεγαλύτερο tech chat

SecNews discord server: Join το μεγαλύτερο tech chat

SecNews discord server: Join το μεγαλύτερο tech chat Ψάχνετε να κάνετε join σε ένα discord server που να σας ταιριάζει; Θέλετε να συμμετέχετε σε ένα online community για να ανταλλάσσετε απόψεις με άλλους χρήστες; Σας ενδιαφέρουν τα τεχνολογικά νέα, απόψεις πάνω σε cybersecurity θέματα, σχολιασμοί πάνω σε hacking επιθέσεις και hackers;

Είστε tech freak ή επαγγελματίας στον χώρο του Information Technology και θέλετε να διευρύνετε τις γνώσεις σας μέσω της συζήτησης με άλλους ειδικούς και μη του χώρου; Ψάχνετε για απαντήσεις και συμβουλές σε ζητήματα που αφορούν την online ασφάλεια, το cybersecurity, την προστασία της προσωπικής σας ζωής στο διαδίκτυο και πως να βελτιώσετε την διαδικτυακή σας ασφάλεια;

To SecNews δημιούργησε για εσάς το κατάλληλο discord server για να συμμετέχετε!

Η ομάδα του SecNews παρατηρώντας την αυξημένη ανάγκη των χρηστών για περαιτέρω ενημέρωση πάνω hacking επιθέσεις, online παραβιάσεις, απάτες κατά online καταναλωτών αλλά και συμβουλές για το πως να γίνουν καλύτεροι με τους υπολογιστές και την διαδικτυακή ζωή τους αποφάσισε να δημιουργήσει ένα discord server στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν όσοι θέλουν.

Μπορείτε να συμμετέχετε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

SecNews Discord Server: https://discord.gg/PTRHTuRZB4

Το SecNews discοrd server είναι μια φιλική κοινότητα με άτομα που ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το ethical hacking. Σκοπός του είναι να μαθαίνουμε και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας μεταξύ μας.

SecNews discord server Join tech chat

Αυτό το Discord επικεντρώνεται κυρίως στο hacking και τα τεχνολογικά νέα αλλά συχνά έχουμε απλώς διάφορες συζητήσεις μεταξύ μας.

Στο SecNews community μπορείτε να συμμετέχετε σε συνομιλίες μέσω μηνυμάτων αλλά και με ηχητικά μηνύματα και να συζητήσετε για όποιο τεχνολογικό θέμα εσείς θέλετε! Μπορείτε να μοιραστείτε προβληματισμούς, απορίες αλλά και σκέψεις σχετικά με διάφορα τεχνολογικά θέματα.

Μοιραστείτε, επίσης, αστείες και μη εικόνες, βίντεο και ηχητικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ακόμα, αν έχετε εντοπίσει κάποια παραβίαση ή hacking επίθεση (ελπίζουμε να μην είστε εσείς το θύμα) μπορείτε να ρωτήσετε για συμβουλές και τρόπους προστασίας από τους επίδοξους hackers!

Πως να κάνετε join στο discord server του SecNews

Για να συμμετέχετε ΔΩΡΕΑΝ στην παρέα του SecNews κάντε κλίκ εδώ: https://discord.gg/PTRHTuRZB4

Στην συνέχεια, συμπληρώστε το ψευδώνυμο σας.

Επόμενο βήμα, είναι να συμπληρώσετε την ημερομηνία γέννησής σας.

SecNews discord server Join tech chat

Τέλος, συμπληρώστε το email σας καθώς και έναν κωδικό πρόσβασης που επιθυμείτε.

Επίσης, μπορείτε να συμμετέχετε στο SecNews discord server κατεβάζοντας την εφαρμογή discord στο κινητό σας και ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

JOIN OUR DISCORD SERVER HERE

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS