ΑρχικήHow ToΠώς να παραλείψετε τα intros του Netflix στον Google Chrome

Πώς να παραλείψετε τα intros του Netflix στον Google Chrome

Το Netflix σας προσφέρει την επιλογή να παραλείψετε τα intros των ταινιών. Αλλά δεν λειτουργεί αυτόματα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να το επιλέξετε για κάθε επεισόδιο. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επεκτάσεις του Google Chrome που μπορούν να φροντίσουν για το κουμπί “Skip intro”.

Netflix Google Chrome

Αυτόματη παράλειψη των intros

Μόλις εγκατασταθεί, αυτή η δωρεάν επέκταση προγράμματος περιήγησης κάνει αυτόματα κλικ στο κουμπί “Skip intro” μόλις εμφανιστεί στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το Google Chrome Web Store και να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε τη λίστα “Auto Skip Intro” και κάντε κλικ στο μπλε κουμπί “Add to Chrome”.

Netflix

Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο την επέκταση – αρχίζει να λειτουργεί μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Εάν μια ταινία του Netflix παίζει σε ένα tab, φροντίστε να το φορτώσετε ξανά για να λειτουργήσει αυτή η επέκταση.

Google Chrome Netflix

Επιπλέον, το “Auto Skip Intro” παραλείπει τις ανακεφαλαιώσεις των προηγούμενων επεισοδίων που παίζονται συχνά στην αρχή ενός νέου. Αυτή η λειτουργία είναι επίσης ενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Το Auto Skip Intro κάνει τη δουλειά, αλλά δεν σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε καθόλου την εμπειρία. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει μια εκπομπή για την οποία προτιμάτε να παρακολουθείτε τις εισαγωγές, η μόνη σας επιλογή είναι να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε την επέκταση αυτόματης παράλειψης εισαγωγής.

Το Netflix Extended

Το Netflix Extended είναι για όσους αναζητούν περισσότερο έλεγχο. Όπως και το Auto Skip Intro, εξαλείφει την ανάγκη να παραλείψετε χειροκίνητα τα intros στο Netflix. Αλλά μαζί με αυτό, έρχεται επίσης εξοπλισμένο με περισσότερα εργαλεία που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε πολλά άλλα στοιχεία του Netflix web player.

Μόλις το εγκαταστήσετε από το Chrome Web Store, το Netflix Extended λειτουργεί αυτόματα, παραλείποντας τις εισαγωγές και τις ανακεφαλαιώσεις χωρίς να χρειάζεται εσείς να κάνετε τίποτα.

Επιπλέον, προσθέτει μια πράσινη κουκκίδα στο πρόγραμμα αναπαραγωγής Netflix στο Chrome. Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω του και κάντε κλικ στο μικροσκοπικό εικονίδιο με το γρανάζι για περισσότερες δυνατότητες και ρυθμίσεις.

Στην καρτέλα “Assistant”, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να παραλείψετε τις προεπισκοπήσεις και τις εισαγωγές.

Google Chrome Netflix

Στην ίδια ενότητα, θα βρείτε μια επιλογή λογοκρισίας στοιχείων και επίσης, από την καρτέλα “Video”, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα της αναπαραγωγής.

Google Chrome

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS