ΑρχικήinetΤο mat ποντικιού Razer Vespula V2 θα κάνει το gaming καλύτερο

Το mat ποντικιού Razer Vespula V2 θα κάνει το gaming καλύτερο

Η Razer ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα την κυκλοφορία του δεύτερης γενιάς Vespula Mouse mat, το οποίο βασίζεται στο σχεδιασμό του πρώτου και προσφέρει μια επιφάνεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους διαφορετικούς αισθητήρες ποντικιού.

mat

Το Razer Vespula V2, διαθέσιμο στην τιμή των $ 40, προσφέρει μια μεγαλύτερη επιφάνεια για gaming από τον προκάτοχό του και είναι βελτιστοποιημένη για ακόμα περισσότερα στυλ παιχνιδιού σύμφωνα με τη Razer.

Τα χαρακτηριστικά του Razer Vespula Mouse Mat Version 2 περιλαμβάνουν:

– Βελτιστοποιημένες επιφάνειες για όλους τους τύπους αισθητήρων

– Πυκνή επιφάνεια υφάσματος για μεγαλύτερη ακρίβεια

– Φινίρισμα με μικρο-υφή για μεγαλύτερη ολίσθηση

– Αντιολισθητική βάση από σιλικόνη

– Μαξιλαράκι καρπού γεμάτο αφρό

Βελτιωμένη από τον προκάτοχό της, το Razer Vespula V2 είναι ένα mat ποντικιού διπλής όψεως που διαθέτει μεγαλύτερη επιφάνεια, βελτιωμένες επιφάνειες παρακολούθησης και ένα μεγαλύτερο στήριγμα καρπού, ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή ευελιξία και άνεση, όλα σε ένα. Διαθέτοντας μεγαλύτερη επιφάνεια gaming από τον προκάτοχό του, το Razer Vespula V2 είναι βελτιστοποιημένο για ακόμη περισσότερο gaming. Τώρα μπορείτε να εκτελέσετε μεγάλες ταχείες κινήσεις ή πολλαπλές εντολές σε ολόκληρο το χάρτη χωρίς καμία διακοπή.

Είτε χρειάζεστε περισσότερη δύναμη σταματήματος για headshots είτε να γλιστράτε για να προλάβετε τους αντιπάλους σας, κάθε πλευρά του Razer Vespula V2 έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις συγκεκριμένες σας ανάγκες. Βελτιωμένο για τις ανάγκες σας, το ύψος και η αίσθηση του στηρίγματος καρπού έχει βελτιωθεί, ώστε να έχετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση και υποστήριξη, για να συνεχίσετε να παίζετε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS