ΑρχικήinetΗ Qi ασύρματη φόρτιση έρχεται για το νέο σας iPhone

Η Qi ασύρματη φόρτιση έρχεται για το νέο σας iPhone

Αυτό το φθινόπωρο, η Apple παρουσίασε επιτέλους την Qi επαγωγική ή αλλιώς ασύρματη φόρτιση, για τις συσκευές iPhone 8 και iPhone X.

φόρτιση

Φαίνεται μάλιστα ότι η κυκλοφορία του έγινε κάπως καθυστερημένα, δεδομένου ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές υιοθέτησαν την συγκεκριμένη τεχνολογία πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Όμως, η Apple είναι η γνωστή Apple, παρόλο που η εταιρεία καθυστέρησε σε σχέση με τους ανταγωνιστές της, πολλοί αναμένουν ότι το πρότυπο Qi της θα κάνει την ασύρματη φόρτιση πολύ πιο δημοφιλή και ευρέως διαδεδομένη στο εγγύς μέλλον. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές ασύρματης φόρτισης για να μπορείτε να διαλέξετε στο εγγύς μέλλον – πώς όμως θα καταλάβετε ποια είναι καλύτερη για εσάς και τη συσκευή σας;

Είτε έχετε ένα από τα νέα iPhones ή ακόμα και ένα Qi-συμβατό Android, το ασύρματο Qi Pad τροφοδοσίας της Neva Tech, θα μπορούσε να είναι το κατάλληλο Pad τροφοδοσίας για εσάς. Σύμφωνα με τον κατάλογο προϊόντων, ο λεπτός, δυσδιάκριτος σχεδιασμός του διαθέτει ενσωματωμένη ευφυΐα φόρτισης που αποτρέπει τη συσκευή σας από την υπερθέρμανση ή το βραχυκύκλωμα.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το πρωτοποριακό τερματικό Qi Wireless Charging Pad είναι διαθέσιμο στην τιμή των 21,99 δολαρίων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS