ΑρχικήyoutubeCyberpunk 2077: Το παιχνίδι είναι γεμάτο bugs και... γεννητικά όργανα!

Cyberpunk 2077: Το παιχνίδι είναι γεμάτο bugs και… γεννητικά όργανα!

Το Cyberpunk 2077 είναι ένα νέο role-playing video game που αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε χθες από την CD Projekt. Προς το παρόν, είναι διαθέσιμο για Microsoft Windows, PlayStation 4, Stadia και Xbox One. Ωστόσο, ενώ οι gamers το περίμεναν με ανυπομονησία, εμφανίστηκαν διάφορα προβλήματα. Κάποια από αυτά μπορούν να θεωρηθούν ξεκαρδιστικά ή ενοχλητικά και προσβλητικά. Αυτό εξαρτάται από την οπτική του καθενός. Ένα τέτοιο παράδειγμα, είναι η εμφάνιση των γεννητικών οργάνων ή του στήθους του βασικού χαρακτήρα V, πάνω από τα ρούχα του.

Το Cyberpunk 2077 δίνει στους gamers τη δυνατότητα να επιλέξουν τα γεννητικά όργανα του χαρακτήρα τους, κατά το σχεδιασμό της εμφάνισής του. Υπάρχουν πολλές επιλογές γεννητικών οργάνων. Θα μπορούσε να θεωρηθεί μια επαίσχυντη μόδα του Night City (της πόλης στην οποία διαδραματίζεται το παιχνίδι). Πολλοί παίκτες σχολίασαν στο Twitter ότι ο βασικός χαρακτήρας V που δημιούργησαν “τα αφήνει όλα ελεύθερα”. Το Polygon συγκέντρωσε κάποια αστεία/ενοχλητικά παραδείγματα

Cyberpunk 2077: Το παιχνίδι είναι γεμάτο bugs και… γεννητικά όργανα!

Η CD Projekt καθυστέρησε αρκετά την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077. Αρχικά, η εταιρεία είχε πει ότι θα το κυκλοφορούσε στις 16 Απριλίου, αλλά τελικά αυτό έγινε χθες. Ωστόσο, οι κριτικές έφεραν στο φως πολλά άλλα σφάλματα, πέρα από το θέμα με την εμφάνιση του ήρωα. Ακόμα και μετά το Day 0 update, οι παίκτες αντιμετωπίζουν θέματα, όπως crashes, αργά framerates, προβλήματα με τη μουσική και διάφορα άλλα.

Cyberpunk 2077: Το παιχνίδι είναι γεμάτο bugs και… γεννητικά όργανα!

Αρκετοί gamers που παίζουν σε PlayStation 4 και Xbox One έχουν αναφέρει σοβαρά προβλήματα απόδοσης. Επίσης, το Cyberpunk 2077 έχει προβλήματα με τα HDR settings σε ορισμένες πλατφόρμες. Αυτό το θέμα το είχε και το Red Read Redemption 2, τουλάχιστον στην αρχή (όταν κυκλοφόρησε).

Η CD Projekt καθυστέρησε την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 με σκοπό να κάνει το παιχνίδι όσο καλύτερο μπορούσε. Ωστόσο, παρά την προσπάθεια, φαίνεται πως δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή: Engadget

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS