ΑρχικήsecurityΕίναι οι Νεοϋορκέζοι πιο ευάλωτοι σε κυβερνοεπιθέσεις;

Είναι οι Νεοϋορκέζοι πιο ευάλωτοι σε κυβερνοεπιθέσεις;

Μήπως οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης, είναι πιο ευάλωτοι σε κυβερνοεπιθέσεις όπως η κλοπή ταυτότητας; Σύμφωνα με μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, η οποία συνέκρινε κάθε πολιτεία για να προσδιορίσει την πιθανότητα κυβερνοεπιθέσεων, όσο μεγαλύτερο είναι ένα κράτος τόσο αυξάνονται τα περιστατικά ασφαλείας.

Κυβερνοεπιθέσεις

Πληροφορίες έρχονται κάθε μέρα και από κάθε μέρος του κόσμου, σχετικά με κυβερνοεπιθέσεις που πραγματοποιούνται σε μεγάλες εταιρείες με εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως. Και είναι πολύ πιθανό εσείς οι ίδιοι ή κάποιος φίλος ή συγγενής σας να έχει πέσει θυμα μίας παραβίασης δεδομένων. Σίγουρα δεν είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητά σας και να σας βάλει σε διαδικασίες προκειμένου να ανακαλύψετε τι ακριβώς έχει συμβεί και τι μπορείτε να κάνετε. Είναι μία δύσκολη κατάσταση που καλό θα ήταν να αποφεύγετε.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι παραβιάσεις δεδομένων έχουν μειωθεί για το 2020, αλλά μεγάλες εταιρείες όπως η Marriott και η Nintendo έχουν υποστεί κυβερνοεπιθέσεις φέτος. Τα περιστατικά ασφαλείας σε τόσο μεγάλες εταιρείες, επηρεάζουν τις περισσότερες φορές, εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Η Wallethub αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία μελέτη για να καθορίσει ποιες πολιτείες είναι πιο ευάλωτες στην κλοπή ταυτότητας. Για την έρευνά της συνέκρινε τις 50 πολιτείες σε 14 διαφορετικές μετρήσεις από καταγγελίες κλοπής ταυτότητας κατά κεφαλήν μέχρι το μέσο ποσό απώλειας λόγω απάτης.

Η Νέα Υόρκη κατατάχθηκε ως η έβδομη πιο ευάλωτη πολιτεία για κλοπή ταυτότητας. Το κράτος που είναι πιο ευάλωτο στην κλοπή ταυτότητας είναι η Φλόριντα, ακολουθούμενη από τη Νότια Καρολίνα και το Ντέλαγουερ. Ακολούθως μπορείτε να δείτε την κατάταξη της Νέας Υόρκης σχετικά με τις διαφορετικές μετρήσεις σε περιστατικά κλοπής ταυτότητας:

12η στις καταγγελίες για κλοπή ταυτότητας κατά κεφαλήν

9η στο μέσο όρο ποσών απώλειας λόγω διαδικτυακής κλοπής ταυτότητας

13η στην απάτη και άλλα παράπονα κατά κεφαλήν

14η στο μέσο ποσό απώλειας λόγω απάτης

18η στους κρατικούς νόμους για το πάγωμα της ασφάλειας για τις πιστωτικές εκθέσεις ανηλίκων

1η στο πρόγραμμα ταυτότητας-κλοπής διαβατηρίων

25η στις συλλήψεις ατόμων για απάτη κατά κεφαλή

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS