ΑρχικήHow ToiPhone: Πως να τραβήξετε τετράγωνες φωτογραφίες

iPhone: Πως να τραβήξετε τετράγωνες φωτογραφίες

Η ενημερωμένη εφαρμογή κάμερας iPhone στο iOS 14 έχει αλλάξει ορισμένες ρυθμίσεις ή έχει προσθέσει καινούριες. Αν θέλετε να τραβήξετε τετράγωνες φωτογραφίες, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

iPhone

Ανοίξτε την εφαρμογή “Camera”. Σύρετε προς τα πάνω οπουδήποτε στην οθόνη ή αγγίξτε το εικονίδιο με το βέλος στο πάνω μέρος της οθόνης. Αυτό εμφανίζει όλες τις επιπλέον επιλογές στο κάτω μέρος του “viewfinder”.

Πατήστε “4:3” (αυτή είναι η προεπιλεγμένη περικοπή της κάμερας iPhone).

Πατήστε “Square” για εναλλαγή από τη λειτουργία 4:3 σε τετράγωνη.

Είστε έτοιμοι! Τώρα μπορείτε να βγάλετε τετράγωνες φωτογραφίες.

Εάν θέλετε να τραβήξετε ευρύτερες, κινηματογραφικές εικόνες 16:9, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή “16:9” από το ίδιο μενού.

Περικοπή φωτογραφιών μετά

Η λήψη τετραγωνικών φωτογραφιών κόβει από πριν τις εικόνες σας. Το iPhone σας εξακολουθεί να αποθηκεύει το πλήρες αρχείο, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική εικόνα 4:3 ανά πάσα στιγμή. Ή μπορείτε να περικόψετε οποιαδήποτε υπάρχουσα εικόνα σε ένα τετράγωνο. Δείτε πώς.

Ανοίξτε την εικόνα που θέλετε να περικόψετε στην εφαρμογή Photos. Πατήστε «Edit» και μετά το εικονίδιο περικοπής.

Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο με τις αναλογίες των διαστάσεων και επιλέξτε την επιλογή που θέλετε.

Μπορείτε να σύρετε τις άκρες του εργαλείου περικοπής για να αλλάξετε το καδράρισμα της εικόνας σας. Όταν είστε ευχαριστημένοι, πατήστε “Done” για να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα.

Η εφαρμογή Photos είναι γεμάτη με δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών μετά τη λήψη τους τις οποίες μπορείτε να βρείτε ψάχνοντας την εφαρμογή.

Πηγή: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS