ΑρχικήinetOutlook.com: Διαγραμμένα email επανεμφανίζονται στο inbox

Outlook.com: Διαγραμμένα email επανεμφανίζονται στο inbox

Η Microsoft διερευνά ένα πρόσφατα ανακαλυφθέν ζήτημα που προκαλεί την επανεμφάνιση των διαγραμμένων μηνυμάτων στο mail inbox των λογαριασμών Outlook.com.

Δεν είναι γνωστή η ακριβής αιτία πίσω από αυτά τα email που δεν μπορούν να διαγραφούν από το Outlook.com, αλλά η εταιρεία αναφέρει ότι δουλεύει ενταντικά για να βρει την λύση.

Outlook.com

Διατίθεται λύση

Μέχρι όμως να λυθεί πλήρως το ζήτημα, η Microsoft παρέχει μια λύση για να απαλλαγούμε από τυχόν email που συνεχίζουν να επιστρέφουν στο inbox μετά την διαγραφή τους.

“Εν τω μεταξύ, εάν τα μηνύματα που επαναφέρονται προέρχονται από συνδεδεμένους λογαριασμούς, ενδέχεται να μπορείτε να μεταβείτε στο inbox του λογαριασμού προέλευσης και να διαγράψετε τα email από εκεί για να επιλύσετε το ζήτημα”, εξηγεί η Microsoft.

“Για παράδειγμα, εάν έχετε συνδεδεμένο λογαριασμό Gmail, μεταβείτε στο Gmail.com και διαγράψτε το email από εκεί.”

Ένα άλλο ζήτημα του Outlook.com όπου οι εικόνες είτε είναι κατεστραμμένες είτε δεν είναι ορατές σε ένα email βρίσκεται επίσης υπό διερεύνηση από τον Αύγουστο του 2020.

Η Microsoft συνιστά στους χρήστες που επηρεάζονται από αυτό το σφάλμα να “ζητήσουν από τον αποστολέα να στείλει ξανά την εικόνα ως συνημμένο” ως λύση.

Επιλύθηκαν ζητήματα σύνδεσης

Νωρίτερα σήμερα, η Redmond διόρθωσε ένα άλλο πρόβλημα που πυροδοτεί την εμφάνιση των “503 errors” όταν οι χρήστες προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Outlook.com, OneDrive, SharePoint Online και Power BI.

Περαιτέρω διερεύνηση του τρέχοντος προβλήματος διαπίστωσε ότι επηρέασε μόνο συγκεκριμένες υπηρεσίες καταναλωτών, συμπεριλαμβανομένων τόσο του Outlook.com όσο και του OneDrive.com, με ορισμένους χρήστες να αντιμετωπίζουν επίσης πιθανώς προβλήματα πρόσβασης στο SharePoint Online όταν προσπαθούν να συνδεθούν με λογαριασμό επισκέπτη.

“Όταν επιχειρούν να συνδεθούν στο Outlook.com, οι χρήστες ενδέχεται να έχουν δει διάφορα μηνύματα σφάλματος που υποδηλώνουν ότι η υπηρεσία δεν ήταν διαθέσιμη, καθώς και καθυστέρηση και timeouts που οδήγησαν σε 503 errors”, αναφέρει η εταιρεία.

Η έρευνα της Microsoft ανακάλυψε αργότερα ότι τα σφάλματα προκλήθηκαν από ανεπαρκή υποδομή και το διόρθωσαν με την αναδρομολόγηση του traffic του Outlook.com σε μια εναλλακτική υποδομή.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS