ΑρχικήHow ToΠως να σταματήσετε τον αυτόματο φωτισμό του Apple watch

Πως να σταματήσετε τον αυτόματο φωτισμό του Apple watch

Το Theater mode (Cinema mode) του Apple Watch σταματά την οθόνη από το να φωτίζει κάθε φορά που κινείτε το χέρι σας. Δείτε πώς μπορείτε να ορίσετε μια αυτόματη διαδικασία που θα σταματάει τον φωτισμό.

apple watch

Εάν δεν θέλετε το Apple Watch να ανάβει όταν είστε στη δουλειά ή όταν χαλαρώνετε στο κρεβάτι πριν πάτε για ύπνο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Theater mode αυτόματα.

Η ενεργοποίηση του Theater mode μπορεί να γίνει χειροκίνητα από το Control Center στο Apple Watch. Σέρνοντας προς τα πάνω από την αρχική οθόνη του ρολογιού σας για να αποκαλύψετε το Control Center.

Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο “Theater” για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

apple watch

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Shortcuts, μπορείτε να εξοικονομήσετε μερικά taps κάθε μέρα. Δημιουργήστε έναν αυτοματισμό που ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί αυτόματα το Theater mode σε μια δεδομένη στιγμή. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη για το Apple Watch που τρέχουν watchOS 7 ή νεότερες εκδόσεις. Από την πλευρά του iPhone, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τουλάχιστον το iOS 14 ή κάποια νεότερη έκδοση.

Ανοίξτε την εφαρμογή “Shortcuts” στο iPhone σας και μεταβείτε στην καρτέλα “Automation”.

Εδώ, πατήστε το κουμπί “+” στην επάνω δεξιά γωνία.

Επιλέξτε το “Create Personal Automation”.

Ορίστε την επιλογή “Time of Day”.

Ορίστε την ώρα που θέλετε να ενεργοποιήσετε το Theater mode. Εάν θέλετε ο αυτοματισμός να λειτουργεί σε καθημερινή βάση, ορίστε την επιλογή «Daily» Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Next” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

apple watch

Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε το shortcut. Πατήστε το κουμπί “Add Action”.

Αναζητήστε και προσθέστε το “Set Theater Mode” ή το “Set Cinema Mode”. Το χαρακτηριστικό έχει διαφορετική ονομασία ανά περιοχή.

Από προεπιλογή, επιλέγεται η επιλογή “On”.

apple watch

Εάν δημιουργείτε τον αυτοματισμό για απενεργοποίηση του Theater mode, πατήστε το κουμπί “On” και επιλέξτε “Off” από το pop-up μήνυμα.

Τώρα, πατήστε το κουμπί “Next”.

apple watch

Για να κάνετε αυτόν τον αυτοματισμό πραγματικά αυτόματο, πατήστε το διακόπτη δίπλα στο “Ask Before Running” για να απενεργοποιήσετε την απαίτηση.

Επιλέξτε το κουμπί “Don’t Ask” από το αναδυόμενο μήνυμα.

apple watch

Τώρα, πατήστε το κουμπί “Done” στην επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε τον αυτοματισμό.

apple watch

Μπορείτε να επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν άλλο αυτοματισμό για την απενεργοποίηση του Theater mode. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την επιλογή «Off» από το «Set Theatre Mode».

Όταν ενεργοποιηθεί η συντόμευση, θα λάβετε μια ειδοποίηση σχετικά με αυτήν.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε συντομεύσεις ανάλογα με την τοποθεσία σας, το ποσοστό μπαταρίας και πολλά άλλα.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS