ΑρχικήHow ToiPhone/iPad: Πώς να προσθέσετε bookmark σε πολλαπλά tabs στο Safari

iPhone/iPad: Πώς να προσθέσετε bookmark σε πολλαπλά tabs στο Safari

Το Safari στο iPhone και το iPad διαθέτει μια κρυφή δυνατότητα που σας επιτρέπει να προσθέσετε bookmark σε όλους τους ανοιχτούς ιστότοπους σε έναν μόνο φάκελο. Για να διατηρήσετε τα πράγματα όπως το αφήσατε, προσθέστε γρήγορα bookmark σε όλες τις καρτέλες στο Safari χρησιμοποιώντας αυτό το κόλπο.

Safari iphone ipad

Ανοίξτε την εφαρμογή “Safari” στο iPhone ή το iPad και, στη συνέχεια, πατήστε τη γραμμή URL. Εδώ, εισαγάγετε μια διεύθυνση URL και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Go” στο πληκτρολόγιο σας για να ανοίξετε τον ιστότοπο. Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία για να ανοίξετε όλους τους ιστότοπους στους οποίους θέλετε να προσθέσετε ένα κοινό bookmark.

Safari iphone ipad

Εάν έχετε ήδη ανοιχτούς τους ιστότοπους, πατήστε το κουμπί “Tabs” και κλείστε οποιαδήποτε ιστοσελίδα στην οποία δεν θέλετε να προσθέσετε bookmark.

Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί “Bookmarks” και, στη συνέχεια, επιλέξτε το “Add Bookmarks For X Tabs”.

Safari iphone ipad

Από την επόμενη σελίδα, δώστε ένα όνομα στο νέο φάκελο. Από προεπιλογή, το Safari θα αποθηκεύσει το φάκελο στα Favorites, αλλά μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Favorites για να δείτε όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες.

Αφού επιλέξετε το φάκελο, πατήστε το κουμπί “Save”.

Safari iphone ipad

Το Safari έχει πλέον αποθηκεύσει όλες τις ανοιχτές καρτέλες σας. Για πρόσβαση στις καρτέλες αργότερα, πατήστε το κουμπί Bookmarks από τη γραμμή εργαλείων του Safari.

Εδώ, εντοπίστε το φάκελο στον οποίο αποθηκεύσατε τους σελιδοδείκτες. Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το φάκελο για να δείτε τις επιλογές.

Πατήστε το κουμπί “Open In New Tabs” για να ανοίξετε ξανά όλες τις καρτέλες. Αργότερα, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Delete” εδώ για να διαγράψετε το φάκελο.

Safari iphone ipad

Από το φάκελο, μπορείτε επίσης να σύρετε προς τα αριστερά σε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα και μετά να πατήσετε την επιλογή “Delete” για να διαγράψετε το bookmark.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS