ΑρχικήinetΗ ειδική λειτουργία του "Among Us" δεν θα έρθει σύντομα

Η ειδική λειτουργία του “Among Us” δεν θα έρθει σύντομα

Το Among Us είναι ένα βιντεοπαιχνίδι που έγινε πολύ δημοφιλές, ιδιαίτερα στην περίοδο της καραντίνας, με εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την InnerSloth, μια εταιρεία που ανήκει σε τρία άτομα και προσπαθεί πολύ σκληρά να ανταποκριθεί στα αιτήματα των παικτών.

Among Us

Ωστόσο μία από τις απαιτήσεις των παικτών, ο “Προσαρμοσμένος δημιουργός χάρτη”, δεν είναι δυνατό να ικανοποιηθεί τη δεδομένη στιγμή από τους δημιουργούς. Οι παίκτες του “Among Us” ζήτησαν εξαρχής αυτήν την ειδική λειτουργία, όμως οι προγραμματιστές κατέστησαν σαφές ότι δεν θα γίνει σύντομα διαθέσιμη.

Την 1η Οκτωβρίου, οι προγραμματιστές εμφανίστηκαν στο Weekly Gaming Show του Twitch. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι προγραμματιστές ανακοίνωσαν ότι εργάζονται στο τέταρτο στάδιο για το Among Us, το οποίο έχει προς το παρόν τρία στάδια. Οι τρεις τους επιβεβαίωσαν επίσης ότι τους αρέσει η ιδέα των προσαρμοσμένων χαρτών στο Among Us. Ωστόσο, δεν μπορούν να εφαρμόσουν αυτή τη λειτουργία στην τρέχουσα έκδοση του παιχνιδιού.

Για να επιτρέψουν στους παίκτες να δημιουργήσουν τα δικά τους στάδια στο παιχνίδι, θα πρέπει να τους δώσουν τα στοιχεία των χαρτών, τα οποία δεν υπάρχουν στην τρέχουσα έκδοση του Among Us. Αυτό συμβαίνει επειδή όλοι οι χάρτες στο παιχνίδι είναι σχεδιασμένοι στο χέρι.

«Οι χάρτες αυτήν τη στιγμή είναι πλήρως χειρόγραφοι. Δεν υπάρχουν σετ πλακιδίων ή κάτι παρόμοιο, οπότε στην ουσία πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνουμε τους χάρτες μας», δήλωσε ο Marcus Bromander της InnerSloth.

Για να δημιουργήσουν στοιχεία χαρτών, οι προγραμματιστές θα πρέπει να περικόψουν κάθε στοιχείο, από τους υπάρχοντες χάρτες. Στη συνέχεια, αυτά τα στοιχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους παίκτες για να δημιουργήσουν τους προσαρμοσμένους χάρτες τους.

Ωστόσο, η δημιουργία στοιχείων από το μηδέν θα απαιτούσε πολύ χρόνο και προσπάθεια. Και προς το παρόν, οι προγραμματιστές επικεντρώνονται στο να προστατεύσουν το παιχνίδι από τους κακόβουλους παράγοντες.

Έτσι, ένας “Προσαρμοσμένος δημιουργός χάρτη” ​​θα είναι δυνατός μόνο όταν οι προγραμματιστές είναι πλήρως ικανοποιημένοι με την βασική εμπειρία παιχνιδιού του Among Us.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS