ΑρχικήHow ToΠώς να αφαιρέσετε τα tabs του Edge από το Alt+Tab στα Windows...

Πώς να αφαιρέσετε τα tabs του Edge από το Alt+Tab στα Windows 10

Ξεκινώντας με την ενημέρωση του Οκτωβρίου 2020, τα Windows 10 εμφανίζουν πλέον τις καρτέλες του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge στο Alt+Tab task switcher από προεπιλογή. Για μερικούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να είναι βολικό. Ωστόσο, εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις καρτέλες στο Alt + Tab, είναι εύκολο να διορθώσετε τα Settings. Δείτε πώς.

Edge

Αφού εγκαταστήσετε το update του Οκτωβρίου 2020 των Windows 10, εάν πατήσετε Alt+Tab με τον Edge ανοιχτό, θα δείτε όλες τις καρτέλες του προγράμματος περιήγησης Edge ως ξεχωριστές καταχωρίσεις με μικρογραφίες στο πρόγραμμα εναλλαγής εργασιών. Ας δούμε πως μπορείτε να απενεργοποιήσετε την συγκεκριμένη λειτουργία.

edge

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το “Windows Settings” κάνοντας κλικ στο κουμπί “Start” και επιλέγοντας το μικρό εικονίδιο με το γρανάζι στα αριστερά. Ή μπορείτε να πατήσετε Windows + i στο πληκτρολόγιο σας.

edge

Στα Settings, μεταβείτε στο System > Multitasking.

Στις ρυθμίσεις πολλαπλών εργασιών, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε το “Pressing Alt+Tab shows” και κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού κάτω από αυτό.

Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε το “Open Windows Only”.

Μετά από αυτό, κλείστε τα Settings. Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το Alt + Tab, δεν θα βλέπετε πλέον τις καρτέλες Edge ως ξεχωριστές καταχωρήσεις στο πρόγραμμα εναλλαγής εργασιών. Αντ ‘αυτού, θα βλέπετε μόνο τα παράθυρα του Edge.

Κατά τη διαμόρφωση των Windows, όλα εξαρτώνται από αυτό που σας ταιριάζει. Μερικές φορές οι παλιοί τρόποι είναι πιο εξοικειωμένοι, αλλά είναι επίσης ωραίο να δοκιμάζετε νέες λειτουργίες καθώς έρχονται, οπότε πειραματιστείτε με αυτές τις ρυθμίσεις μέχρι να βρείτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Καλή τύχη!

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS