ΑρχικήinetWindows 10: Ξεκλειδώστε το God Mode και δείτε όλα τα Settings

Windows 10: Ξεκλειδώστε το God Mode και δείτε όλα τα Settings

Τα Windows 10 συνοδεύονται από το Control Panel και τα Settings, αλλά η σύγχρονη εφαρμογή των Settings έχει μια ιδιαιτερότητα, οι βασικές δυνατότητες λείπουν. Ευτυχώς, τα Windows 10 εξακολουθούν να συνοδεύονται από τη σελίδα των ρυθμίσεων για προχωρημένους που βασίζεται στο Control Panel που ονομάζεται “God Mode” το οποίο σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα προηγμένα εργαλεία, δυνατότητες και tasks.

Windows 10: Προσωρινή διόρθωση για κρίσιμη ευπάθεια από... τρίτους

Το God Mode σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες διαχείρισης και είναι ακόμα καλύτερο από τις σύγχρονες ρυθμίσεις των Windows 10.

God Mode Windows 10

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω screenshot, το God Modes UI βασίζεται στη διάταξη του Control Panel και έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε γρήγορα τις ρυθμίσεις των Windows.

Ενεργοποιήστε το God mode στα Windows 10

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο God mode στα Windows 10, πρέπει να δημιουργήσετε έναν ειδικό φάκελο συντόμευσης στο desktop σας, όπως τονίζεται στα παρακάτω βήματα:

1.Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με δικαιώματα administrator.

2.Στο desktop, κάντε δεξί κλικ οπουδήποτε.

3.Επιλέξτε “Create a new folder”.

God Mode Windows 10

4.Κάντε δεξί κλικ στο νέο φάκελο.

5.Μετονομάστε το φάκελο στην ακόλουθη εντολή:

GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

6.Πατήστε enter.

Μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ σε αυτόν το φάκελο για να ανοίξετε το God mode. Όταν βρίσκεστε στο φάκελο God Mode, θα εμφανιστεί μια σελίδα παρόμοια με το παρακάτω screenshot:

God Mode Windows 10

Όπως μπορείτε να δείτε, το God mode των Windows 10 προσφέρει έως και 200 ​​ρυθμίσεις και αντιστοιχίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες. Για παράδειγμα, οι επιλογές διαχείρισης δίσκων είναι διαθέσιμες στα Administrator Tools.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το CLSID, το οποίο είναι ένα παγκοσμίως μοναδικό αναγνωριστικό για πρόσβαση σε άλλες σελίδες ρυθμίσεων απευθείας από το desktop προσδιορίζοντας ένα αντικείμενο κλάσης COM.

Extended GodMode

Το Extended GodMode είναι ένα δωρεάν εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της προεπιλεγμένης εμπειρίας του God Mode στα Windows 10.

Με το εκτεταμένο GodMode, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 200 επιλογές και ρυθμίσεις σε ένα μέρος, αλλά και να περιηγηθείτε στη λίστα όλων των ρυθμίσεων χρησιμοποιώντας διάφορα φίλτρα.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια συγκεκριμένη ρύθμιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης και το αποτέλεσμα της αναζήτησης θα αποθηκευτεί, ώστε να μπορείτε να έχετε ξανά πρόσβαση σε αυτό όταν ανοίγετε το εργαλείο Extended GodMode.

Ομοίως, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε μια λίστα αγαπημένων και να προσθέσετε bookmark στις αγαπημένες σας ρυθμίσεις για να τις αλλάξετε γρήγορα στο μέλλον.

Μπορείτε να κατεβάσετε το εργαλείο από εδώ.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS