ΑρχικήinetΤο αναγνωριστικό προσώπου στο iPhone X περιορίζετε στο ένα άτομο

Το αναγνωριστικό προσώπου στο iPhone X περιορίζετε στο ένα άτομο

Έχουμε δει πολλές κριτικές για το νέο iPhone X και επίσης μερικά βίντεο που απεικονίζουν το ίδιο το κινητό. Τώρα ωστόσο κυκλοφόρησαν και κάποιες νέες λεπτομέρειες σχετικά με το αναγνωριστικό προσώπου στο νέο iPhone της Apple.

προσώπουΣτα iPhones που διαθέτουν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, μπορείτε να δηλώσετε περισσότερα από ένα άτομα. Αυτό  όμως δεν συμβαίνει και με το νέο μοντέλο και το αναγνωριστικό προσώπου.

Στο iPhone X, μπορείτε να καταχωρίσετε μόνο το πρόσωπο ενός ατόμου για Face ID, καθώς όπως ισχυρίστηκε η Apple, ο αριθμός των ανθρώπων που καταχωρούν περισσότερα από ένα άτομα στην αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων στο iPhone, είναι προφανώς πολύ χαμηλός.

Ένας σημαντικός περιορισμός του αναγνωριστικού προσώπου: Επιτρέπει μόνο την εγγραφή ενός ατόμου. Αυτό μπορεί να φανεί σε πολλούς ως ένας άσκοπος περιορισμός, δεδομένου ότι το Touch ID επιτρέπει στους χρήστες να δηλώσουν μέχρι και αποτυπώματα μέχρι και 10 ατόμων. Ωστόσο η Apple, λέει ότι βρήκε πως ο αριθμός των ατόμων που καταχωρούν τα δακτυλικά αποτυπώματα περισσοτέρων από ένα ατόμων είναι πολύ μικρός.

Έτσι, φαίνεται ότι δεν υπάρχει τρόπος να κάνετε εγγραφή πολλών χρηστών στο νέο iPhone X, με αναγνωριστικό προσώπου. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή, έτσι δεν είναι πραγματικά τόσο μεγάλο πρόβλημα. Το νέο iPhone της Apple ξεκινά αυτή την Παρασκευή και από ό, τι έχουμε δει μέχρι στιγμής αυτό θα μπορούσε να είναι το πιο δημοφιλές iPhone που έχει κυκλοφορήσει η Apple μέχρι στιγμής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS