ΑρχικήHow ToΠώς μπορείτε να αλλάξετε το username σας στο Twitter;

Πώς μπορείτε να αλλάξετε το username σας στο Twitter;

Το username στο Twitter σάς επιτρέπει να εκφράσετε τις πεποιθήσεις και την προσωπικότητά σας, ενώ παράλληλα χρησιμεύει ως ψηφιακή διεύθυνση που επιτρέπει σε άλλους να επικοινωνήσουν μαζί σας. Αν θέλετε να αλλάξετε το username στο Twitter, μπορείτε να το κάνετε εύκολα σε iPhone, iPad, Android και στο web.

Πώς να αλλάξετε username χρησιμοποιώντας έναν web browser;
Η αλλαγή του username στοTwitter με τη χρήση ενός web browser σε υπολογιστές, Mac, Linux ή Chrome είναι μια απλή διαδικασία. Αρχικά, θα πρέπει να συνδεθείτε στο Twitter.com χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε web browser. Στην πλαϊνή γραμμή στο site του Twitter, κάντε κλικ στο κουμπί ελλείψεων (τρεις κουκκίδες σε έναν κύκλο) για να σας εμφανιστούν περισσότερες επιλογές.

αλλαγή όνομα χρήστη

Στο μενού που σας εμφανίζεται, επιλέξτε “Ρυθμίσεις και απόρρητο”.

Πώς μπορείτε να αλλάξετε το username σας στο Twitter;

Στις ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο “Λογαριασμός” και, στη συνέχεια, στο “Username”.

Πώς μπορείτε να αλλάξετε το username σας στο Twitter;

Στη σελίδα “Αλλαγή username”, κάντε κλικ στην περιοχή κειμένου “Username” και πληκτρολογήστε το νέο username που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ενώ πληκτρολογείτε, το Twitter θα σας ενημερώσει εάν το username έχει ήδη ληφθεί. Συνεχίστε να προσπαθείτε μέχρι να βρείτε ένα μοναδικό. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Αποθήκευση”.

Twitter

Πώς να αλλάξετε username σε iPhone, iPad ή Android;
Σε smartphone και tablet όπως iPhone, iPad και Android, η διαδικασία αλλαγής Twitter username είναι παρόμοια με αυτήν που χρησιμοποιείται στο site του Twitter.com. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή του Twitter στη συσκευή σας. Σε smartphone, πατήστε την εικόνα avatar σας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

username

Στην πλευρική γραμμή που εμφανίζεται, πατήστε “Ρυθμίσεις και απόρρητο” σε iPhone και Android τηλέφωνα.

αλλαγή όνομα χρήστη

Στο iPad, πατήστε το κουμπί ελλείψεων (τρεις κουκκίδες στον κύκλο) στην πλευρική γραμμή και επιλέξτε “Ρυθμίσεις και απόρρητο”. Στην ενότητα “Ρυθμίσεις και απόρρητο, μεταβείτε στην ενότητα Λογαριασμός>Username. Στη σελίδα “Ενημέρωση username”, πατήστε το πεδίο κειμένου με την ένδειξη “Νέο”. Εάν ζητήσει επιβεβαίωση ότι θέλετε να αλλάξετε το username σας, πατήστε “Συνέχεια”. Εισαγάγετε το νέο username με το πληκτρολόγιο οθόνης και πατήστε “Τέλος”.

αλλαγή όνομα χρήστη

Αφού ενημερώσετε το username σας, μερικές φορές χρειάζονται λίγα λεπτά για να εφαρμοστεί η αλλαγή. Εάν οι φίλοι σας στο Twitter δεν βλέπουν αμέσως την αλλαγή, ενδέχεται να χρειαστεί να επανεκκινήσουν τις εφαρμογές τους στο Twitter ή να φορτώσουν εκ νέου το site του Twitter για να δουν το νέο username σας.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS